Dnevni horoskop: Idealan dan za rješavanje napetosti i stresa

Mjesec u Raku ulazi u svoju drugu četvrtinu te tako označava prekretnicu i priliku za to da sami sa sobom neke stvari provjerimo i raspravimo. Ostavite dovoljno vremena za same sebe, pripazite na prehranu i posebnu pozornost posvetite emotivnom blagostanju. Dan je idealan za riješiti se napetosti i stresa.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Ukoliko niste sigurni što bi slijedeće trebali napraviti ili ste neodlučni, pokušajte prije svega pomiješati znanje sa malo zabave. Kontaktirajte kolege i prijatelje sa kojima se niste čuli dulje vremena, osim što će vam to vratiti optimizam ujedno ćete stvari sagledati iz drugačije perspektive. Emotivne probleme rješavajte odmah.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ako dozvolite da vas obuzmu emocije, mogli bi do kraja dana nepotrebno riskirati više bitnih stvari. Nije vrijeme za donošenje odluka koje će mnogi smatrati suvišnima ili previše strogima a isto tako nemojte računati na to da će drugi umjesto vas obaviti posao za koji ćete vi preuzeti sve zasluge. Razmislite o svojim željama.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas možete zaraditi dodatan novac ali imajte na umu kako su velike šanse za to da ćete ga vrlo brzo proslijediti dalje, osobito ako ste nekome dužni dulje vremena. Stariji će vam pojedinac danas dati dobre savjete iako vam neće odmah biti jasno o čemu govori. Nemojte prilikom usputnih razgovora biti odsutni.

RAK (21.06. – 21.07.)

Možete ugodno iznenaditi ljude iz okoline ako danas neke stvari napravite barem malo drugačije ili se predomislite u vezi odluke za koju i sami smatrate da je bila previše stroga. Promjene mogu biti vrlo pozitivne, sve će danas ovisiti o vama i tome kako ih prihvatite. Nemojte ignorirati nove prilike, barem ih razmotrite.

LAV (22.07. – 22.08.)

Možete se istovremeno zabaviti, naučiti nešto novo ali i napraviti korisne stvari. Komunicirajte sa kolegama, nemojte brzati ukoliko vas očekuje direktan rad sa nekim od nadređenih i pokušajte se u svakom trenutku držati pravila. Dan je povoljan za razgovor sa simpatijom kao i za otvaranje novih vrata po pitanju ljubavi.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte danas pretjerivati po pitanju posla i reakcija prema kolegama. Pokušajte imati kontrolu nad dešavanjima i nemojte dozvoliti da vas bilo tko forsira i gura u smjeru kojim nikako ne želite ići. Problemi će se pojaviti kod onih od vas koji su nedavno otkazali ugovor ili dogovor nekom od suradnika, iznesite argumente.

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas pokušajte započeti nove aktivnosti ili hobi koji vas je oduvijek privlačio. Bit ćete vrlo kreativni i dobro raspoloženi a gotovo će vam sve ići od ruke. Vrijeme je da se organizirate i donesete nove planove jer će vam to pomoći da radite sa još više entuzijazma. Rezultati neće izostati ali ako ste nestrpljivi, zatražite nagradu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ne možete vjerovati svima a danas u nekim trenucima ne biste smjeli vjerovati ni samima sebi. Ako niste u nešto sigurni, radije napravite pauzu i odgodite to a onda nastavite istraživati sve dok ne zadovoljite znatiželju ili ne saznate činjenice koje smatrate da su vam nedostajale. Dan je povoljan za promjene fizičkog izgleda.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

U dobroj ste fazi za promjenu zanimanja ili za isprobavanje novih poslova ali nemojte se oslanjati na tuđa obećanja niti očekivati da će vam ovaj put pomoći netko od prijatelja i obitelji. Ako planirate ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom, pokušajte to prvo najaviti inače bi moglo doći do nesporazuma pa i udaljavanja.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas ćete stvari vidjeti puno jasnije a tako ćete i lakše donijeti ispravnu odluku. Još jednom razmislite o nečem ili nekom iz prošlosti a ako još uvijek niste izgubili interes, sad je vrijeme da se tome posvetite i date sve od sebe da bi ovoga puta ostvarili cilj. Ljubavni će odnos postati bolji ali samo ako odvojite više vremena.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Koliko god bili u iskušenju i željeli odati nečiju tajnu, nemojte to napraviti jer ćete samo stvoriti nevolje sa osobom koja vam je zbilja draga. Općenito nemojte širiti one informacije za koje smatrate da vas mogu povezati sa negativnim dešavanjima. Neki će od vas biti skloni starim ljubavima dok će drugi promijeniti stav.

RIBE (20.02.-20.03.)

Uključite se u različite diskusije, posebno ako se tiču skupine ili organizacije koja je usmjerena volontiranju ili koja vam daje priliku da pokažete svoje talente i kreativnost. Ukoliko planirate sklapanje novog poslovnog ugovora ili se danas nagodite, obavezno što prije sve stavite na papir. U ljubavi očekujte zanimljiv preokret.

tarot-horskop.com