Dnevni horoskop: Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže

OVAN

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Ići će vam od ruke poduzetnički poslovi, ali oni oni kod kojih je dominantno promišljanje. Pređite s riječi na djela.

BIK

Pred vama je jedan zanimljiv ljubavni dan u kom je mnogo toga moguće. Otvorite se i idite među ljude. Samo nemojte ništa na silu. Danas će vam na poslu biti malo lakše, a vjerojatno zato što ste sasvim sazreli i što ste profesionalni. Prošetajte prije spavanja.

BLIZANCI

Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način su u pravu. Željni ste opuštanja jer posla imate i previše. Zato ćete si to i priuštiti. Neki će popodne otići na bazen ili u prirodu. Možete se sunčati.

RAK

Bit će vam dobro, ako vagate svaku svoju riječ i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Kraj radnog vremena dočekat ćete s olakšanjem. Svjesni ste da morate poraditi na svojoj koncentraciji. Izađite van, među ljude.

LAV

Iako u ljubavi ne stojite najbolje, danas ćete se osjećati sasvim dobro i vjerovati da dolaze boji dani. Bit će dosta onih koji se neće složiti s politikom svojih šefova, ali će u istoj prepoznati i priliku za napredovanje. Prepoznajte svrhu stvari.

DJEVICA

Najbolje ćete se osjećati kod kuće. Oni u vezama povući će se s voljenom osobom u četiri kućna zida. S velikom radošću privest ćete jedan posao njegovom kraju i pripremati se za novu fazu posla. Odmorite se.

VAGA

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jest. Vaši nadređeni napokon će se očitovati o nečemu što će utjecati na vašu karijeru. Odluka je tu. Mogli biste na ples.

ŠKORPIJA

Ni danas ne očekujte neki značajniji pomak u osobnim odnosima. Bit će laskavaca, udvarača, ali to nisu oni koje vi priželjkujete. Slijedite upute drugih i budite ljubazni. Tako ćete postići najbolju suradnju, a onda i učinkovitost. Opustite se.

STRIJELAC

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete nadilaziti manja neslaganja u osobnim odnosima. Otvaraju vam se jedna velika vrata. Prilika za razvoj karijere i napredovanje u struci je tu. Manji pad imuniteta.

JARAC

Domaće kućne stvari uzet će vam dobar dio slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično. Dok se polako unosite u posao, trudite se što bolje koncentrirati. Ometaju vas negativne misli. Zanemarite ih. Obnovite hobije.

VODOLIJA

Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osjetiti sreću i zadovoljstvo. Teže ćete se snalaziti u tradicionalnim zadacima, dok će vam neki novi ići od ruke gotovo glatko. Razlučite što je ispravno, a što nije.

RIBE

Ljubaznim stavom vi ćete uspijevati odražavati solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad. Danas budite oprezni. Ne trebate potpuno povlađivati drugima, ali ih ne smijete ni ignorirati. Jednostavno izdržite.

Izvor: ehoroskop.net