Mladići opljačkali mjenjačnicu i provaljivali u aparate u autopraonicama u Vitezu

Policijski službenici Policijske stanice Vitez uhapili su 24-godišnjaka i 23-godišnjaka, obojica iz Doboj Juga koji se sumnjiče da su na području Viteza opljačkali mjenjačnicu te provaljivali u aparate u autopraonicama.

Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona u srijedu su izvijestili da su policijski službenici PS Vitez uspješno rasvijetlili dva kaznena djela “teške krađe” koja su izvršena u proteklom razdoblju na području Viteza te da je tom prilikom pričinjena znatna materijalna šteta.

Naime, 29. augusta 2024. godine oko 03:10 sati PS Vitez je prijavljeno da su dvojica nepoznatih muškaraca provalili u šest kasa i mjenjačnicu koje se nalaze u sklopu samouslužne auto-praonice u mjestu Divjak, općina Vitez.

Istog dana, oko 03:30 sati PS Vitez je također prijavljeno da su dvojica nepoznatih muškaraca izvršili provalu u šest kasa koje se nalaze na samouslužnoj auto-praonici u mjestu Jardol, općina Vitez, navodi se u policijskom izvještaju.

Dalje se navodi da su operativnim radom na terenu službenici policije došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje spomenutih kaznenih djela S.S. (2000.) i V.Š. (2001.), obojica iz Doboj Juga.

U suradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.