Migranti iz Afganistana u Trstu izboli četvoricu mladića jer su im odbili pružiti seksualne usluge

Banda od petnaestak afganistanskih imigranata sinoć je u Trstu ozlijedila četvoricu mladih pakistanskih imigranta, od kojih je jedan bio maloljetnik, koji su im odbili pružiti seksualne usluge.

Mladići su ubodeni u razne dijelove tijela, a jedan od njih zadobio je vrlo teške ozljede.

Svi su hospitalizirani u bolnici Cattinara, javlja Il Messaggero, a prenosi Novi list.

Prema do sada poznatim informacijama, u lučici Molo Audace u centru grada, banda se obratila četvorici Pakistanca tražeći od njih seksualne usluge i novac.

Kada su mladići sve to odbili, banda ih je napala. Jedan od ozlijeđenih uspio je doći do policijske postaje, gdje su mu odmah pružili pomoć.

Napad se dogodio u lučici Molo Audace, na mjestu okupljanja, posebno ljeti, mnogih ljudi koji žive u Trstu, ali i mnogih imigranata.

Prema rekonstrukciji događaja na temelju svjedočenja žrtava, napad je počeo oko 22 sata.

Policijski dužnosnici su intervenirali u blizini svoje stanice, jer je pakistanski državljanin, tek punoljetan, prijavio da je uboden nožem u leđa jer je malo prije toga odbio pružiti članovima bande seksualnu uslugu.

Mladić je, ubrzo nakon što je iznio svoju verziju događaja, izgubio svijest zbog zadobivene duboke rane i hitno je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu Cattinara.

Međutim, u roku od nekoliko minuta, druge žrtve napada, također mladići pakistanske nacionalnosti, stigli su u istu bolnicu.

Riječ je o 19-godišnjem mladiću, koji je pretrpio duboke ubodne rane i hitno je zbrinut, 16-godišnjem tinejdžeru s očitim ozljedama lica, i još jednom 19-godišnjem mladiću s lakšim ozljedama.

Trojac je automobilom do hitne pomoći pratio neozlijeđeni sunarodnjak, koji je potvrdio sve što su rekli o napadu.

Policija provodi istragu. Za sada nisu identificirani svjedoci napada.

Na mjestu napada, međutim, postoji sistem video nadzora zahvaljujući kojem se očekuje da će se moći rekonstruirati ono što se dogodilo i ući u trag napadačima.