Ngannou brutalno nokautirao Miočića i postao novi prvak teške kategorije

Kamerunac Francis Ngannou brutalno je nokautirao Miočića u glavnoj borbi UFC-a 260 i postao novi prvak teške kategorije.

Ngannou je dominirao od samog početka i snažnim udarcima je zadavao ogromne probleme Miočiću, ključni trenutak se desio kad je Francis pogodio jedan jako dobar lijevi kroše u bradu na početku druge runde.

Miočić je pao na tlo a Francis je uspio da ga brutalno udari još jednom prije kraja borbe. Miočić je bio jako pasivan čitavu borbu, skoro da nije ni uputio dobar udarac prema svom protivniku, dok je Ngannou dominirao od samog početka do kraja i zasluženo slavio.

Ovo mu je bila peta borba u nizu koju je završio nokautom, a postao je 17. prvak u UFC-u.

Teško da će Stipe dobiti priliku da vrati pojas tako brzo, UFC želi napraviti spektakularnu borbu između Ngannou i jednog od najboljih boraca u historiji Jon Jonesa. Jon je prešao u tešku kategoriju i sigurno da bi ovo do bila jedna od najvećih borbi u zadnje vrijeme.

Za mene je Jon Jones najveći borac svih vremena i čast mi je što traži borbu sa mnom. Spreman sam bilo kad, možemo se boriti već u aprilu, spreman sam”, rekao je poslije meča Francis.

Ngannou se revanširao Miočiću za poraz 2018. godine kada je Stipe nakon jako dobre borbe slavio jednoglasnom odlukom sudija.