Ova tri horoskopska znaka u 2020. godini ulaze u ozbiljnu vezu

Kako se bliži 2020. godina tako su brojnije i astrološke prognoze za sve znakove na polju ljubavi, posla, zdravlja.

Kada je u pitanju ljubavni život, mnogo faktora treba uzeti u obzir, ali prema prognozama astrologa, ova tri znaka imaju najveću šansu u idućoj godini nađu ljubav svog života, ali i uđu u ozbiljnu vezu.

Jarac

Početkom i sredinom decembra Venera je u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu, a ova kombinacija može biti savršena za početak stabilne veze. Kombinacija Venere, koja želi ljubav, sa Saturnovom posvećenošću ukazuje na to da Jarac ima velike šanse da uđe u dugu vezu.

Jarčevi su poznati kao pesimisti horoskopa, ali za njih će 2020. biti fantastična godina puna ljubavi pa bi bilo dobro da se ovom segmentu života posvete više nego poslu.

Ovan

Znakovi koji imaju astrološki ugao prema Jarcu, kao što je Ovan, također mogu biti aktivirani kada Venera u decembru bude u konjunkciji sa Saturnom. Jarac i Ovan kardinalni su znakovi jer se nalaze na granici godišnjih doba. Što se tiče Ovnova, za njih ovaj tranzit može stvoriti tenziju zbog želje za povezivanjem s nekim i strah na koji način to postići.

Odmah po ulasku u 2020., Mjesec ulazi u tranzit kroz Ovna pa će rođeni u ovom znaku bolje razumjeti šta znači jednakost i zdrava dugoročna veza. Sve dok Ovan bude bio spreman da pokaže malo ranjivosti, može očekivati lijepu ljubavnu priču u idućoj godini.

Vaga

Kao i Ovnovi, i Vage mogu biti aktivirane kada Venera bude u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu. Kada se ovo dogodi u decembru, moguće je da će se Vage osjećati podobnije za ljubav koja odolijeva vremenu. Ipak, i Vage mogu osjetiti nemir zbog želje za ljubavlju i nesigurnost u to kako doći do nje.

Srećom, početkom januara i Vagi će postati jasno kako bi trebalo da izgleda njena idealna veza. Vage su uvijek romantične, ali 2020. može biti godina koja će im donijeti ljubav za cijeli život.