Politički aktivisti prijetili fizičkim napadom jednom članu grupe “Raja sa biroa”

Humoristična Facebook stranica “Raja sa biroa“ prije nekoliko sati objavila je status sa ozbiljnim i nimalo satiričnim sadržajem gdje su obavijestili javnost o prijetnjama koje u posljednje vrijeme sve češće primaju.

„Da vas haman 135.000 ljudi obavijestimo da primamo prijetnje da ćemo posjetiti ortopeda od najmanje i najjadnije stranke u trenutnoj vladajućoj koaliciji. Ovim putem VAS najjadnije i najmanje ŠU*** obavještavamo da nam možete samo popu***. Ni veći od vas nam nisu mogli ništa, a nisu vala ni htjeli jer su ipak za razliku od vas gospoda i imaju OBRAZA. I još jedno, mnogo smo jači nego što mislite, mnogo jači od vas. Nemojte se igrati, jer nismo ni mi baš za igru, a također na nas uticat ne možete“, riječi su objavljene na stranici „Raja sa biroa“.

Samo par sati nakon toga na stranici je objavljeno da je jedan od kolega napadnut od strane pripadnika političke opcije koja im je prijetila.

“Raja sa biroa“ poručila je:

„Uskoro ćemo sve objaviti. Imena prezimena… Objavit ćemo detalje stranačkog zapošljavanje, namještanje tendera… Imovinske kartone it’d. Budite u pripravnosti!

NADAMO SE DA IMAMO PODRSKU GRADJANA BOSNE I HERCEGOVINE“.

Posljednje informacije objavljene na stranici upućuju na to da je napadnuti kolega van životne opasnosti, ali je ovaj čin i napad na kolegu definitivno za svaku osudu.