Za sve obožavatelje serije Game of Thrones: Prequel u najavi za 2022. godinu

HBO je krajem prošle godine najavio da će prequel serije Game of Thrones gledatelji moći očekivati 2022. godine, a serija, čiji je radni naslov House of the Dragon će se sastojati od deset epizoda.

U seriji House of the Dragon u centru zbivanja će biti kuća Targaryen, u kojoj će se opisati događaji koji su se odigrali 300 godina prije Igre prijestolja. Jedan od najpopularnijih pisaca fantastike George R.R. Martin je uključen u kreiranje serije i ideje izvlači iz svoje knjige Vatra i krv.

“Pilot epizode ponekad ne uspiju. I to je bio slučaj s pilotom prvog prequela. Ne postoji posebna stvar koju bih izdvojio i rekao da je to ono zbog čega smo odbili tu verziju priče”, istaknuo je šef HBO-a Casey Bloys.

Radnja prequela Duga noć je smještena 8.000 godina prije serijala Kuća zmaja, koji je najavljen za 2022. godinu. Za njegovu realizaciju je bilo potrebno malo više mašte i mnogo konkretnija priča. Jedna dobra stvar Kuće zmaja su smjernice Georgea R.R. Martina koje su nedostajale prequelu koji je odbijen.

George R. R. Martin je možda zauzet, ali definitno ima vremena završiti dugo iščekivanu šestu knjigu Vjetrovi zime, u serijalu knjiga Pjesma leda i vatre.

“Očekujem da ću do neke mjere biti umiješan u produkciju novog serijala. Ako sve prođe kako treba, možda ću napisati scenarij za nekoliko epizoda, kao što sam to učinio i za seriju Igra prijestolja. Dok ne završim pisanje knjige, neću se mnogo uplitati u snimanje serije, jer zima i dalje dolazi i Vjetrovi ostaju moj prioritet”, istaknuo je George R. R. Martin.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)