Brane svoju vezu: Par s razlikom od 45 godina pita svijet zašto da kriju ljubav

Supružnici s razlikom u godinama, čak 45 godina, brane svoju vezu, pitajući svijet zašto bi trebali skrivati ​​svoju ljubav.

Stefani Walper (25) i njen 70-godišnji suprug Don zajedno su pet godina, a čak imaju i dvogodišnjeg sina Lachlana.

Par se upoznao u baru u kojem radi Stefani, kada je Don ušao na piće sa prijateljima.

U razgovoru za The Mirror, Stefani – iz Armstronga u Britanskoj Columbiji u Kanadi – prisjetila se: “Voljela sam ga onog trenutka kada sam vidjela njegovo lice. Bilo je čudno jer su svi bili poput ‘takav muškarac je najmanje 30 godina stariji'”.

Samo sam mislila da je tako zgodan i da je šarmantan i super flert. I, ne znam, samo me usrećivao svaki put kada je ušao“, kazala je Stefani.

Don ju je na kraju pitao za piće, a ostatak je historija.

Stefani, kojoj je bilo tek 20 godina kad je prvi put upoznala Dona, koji ima isto godina kao i njen pokojni otac, rekla je da je većina njene porodice bila nesretna zbog neobične veze.

“Moja mami se ideja nas uopšte nije dopala, kao ni ocu, niti mom bratu. Dakle, niko nije stvarno bio u za Dona. Imala sam tek 20 godina”, pojasnila je Stefani.

Do trenutka kada su se vjenčali prije godinu i pol, Stefanina porodica prihvatila je Dona, ali par je priznao da i dalje imaju neobične poglede kada su u javnosti.

Don je kazao da ih ljudi na ulici često komentarišu, kao i kada vodi svoga sina jer misle da mu je unuk.

Ali oni odbijaju da njihovu ljubav unište stranci.