Dnevni horoskop: Bikovi trebaju iskoristiti ovaj uspješan dan do kraja, Vage će uživati u umjetnosti

Ovan

Vaša imaginacija je danas vrlo jaka. Vaš interes za mistiku oko vas i pitanja smisla života na svom su vrhuncu pa biste se mogli uhvatiti kako pretražujete New Age knjige ili Internet vezano uz to. Također privlače vas mjesta koja imaju vezu s mistikom pa biste mogli poželjeti otputovati u Indiju, Egipat ili slično. To je uredu ako si možete priuštiti. U protivnom pridružite se meditativnoj skupini i putujte duhovno.

Bik

Danas biste mogli dobiti odlične vijesti vezane uz novac. Vaša urođena ljubaznost i simpatija za druge dovela je u vaš život ljude koji osim što su prijatelji imaju i odlične poslovne veze i sposobnosti. S obzirom da vam je danas vrlo kreativan dan mogli biste započeti s novim projektom o kojem ste razmišljali. Pred vama je uspješan dan pa ga iskoristite do kraja.

Blizanci

Manja jutarnja razmirica s partnerom mogla bi završiti u suznom pomirenju u popodnevnim satima. Kraj dana donosi vam planiranje romantičnog putovanja ili posjet omiljenom restoranu. Na poslu biste mogli imati ozbiljne razgovore, ali misli su vam s partnerom u romantičnom raspoloženju. Nemojte gubiti vrijeme i posvetite se svojoj vezi.

Rak

Vaša intuicija, mašta i kreativnost odlično će vas poslužiti u poslovnim namjerama. Mogli biste dobiti priliku za napredak. Vaše samopouzdanje konačno dobiva jak vjetar u leđa. Slobodno si čestitajte jer se vaš trud doista vidi. Ljudi u vama trenutno vide uzor, a to, morate si priznati, godi svakome.

Lav

Danas možete računati na jedan idiličan, romantičan dan. Osjećate se posebno toplo i senzualno te svog partnera gledate kroz ružičaste naočale. On/ona će vam najvjerojatnije uzvratiti istom mjerom pa spremite šampanjac jer ćete imati šta slaviti. Navečer odgodite izlazak s društvom i pripremite romantičnu večeru uz svijeće i violine. Garantirano ćete uživati!

Djevica

Danas biste se mogli susresti s nekim ko se drži prirodne medicine te dobiti nekoliko korisnih savjeta za sebe. Trenutno ste u duhovnom razdoblju pa vas zanima i prirodna medicina i prehrana kao i daljnji duhovni razvoj. Vaša senzibilnost je na vrlo visokoj razini pa je ovo odlično vrijeme za učenje i napredovanje.

Vaga

Knjiga ili film mogao bi vas inspirisati na uključivanje u neku kreativnu aktivnost. Vaš osjećaj za lijepo danas je iznimno jak te biste svoju inspiraciju mogli crpiti iz viših izvora. Posjetite muzej ili umjetničku galeriju kako biste došli u doticaj sa svojom kreativnom stranom na najkvalitetniji način. Lijepa poruka ili poziv vašeg partnera mogao bi vas gurnuti još dublje u emotivno stanje iz kojeg možete izvući prava umjetnička djela.

Škorpija

Danas biste mogli osjetiti nalet energije te se posvetiti nekim radovima u kući koje ste dugo odgađali. Unutrašnje preuređenje prostora donijet će vam veliko zadovoljstvo, ali nemojte započinjati prevelike radove za koje nećete imati vremena dovršiti ih prije nego vas opet stisnu poslovne obaveze. S obzirom na vašu kreativnost, čega god se uhvatite dobit ćete odlične rezultate.

Strijelac

Danas ste posebno privučeni mističnom i duhovnom oko sebe. Nemojte se čuditi ako tokom dana budete čitali misli ljudima oko sebe ili izgovarali riječi u isto vrijeme kad i neko drugi. Također, mogli biste osjetiti veliku i iznenadnu povezanost s nekom osobom iz prošlosti. Možda je vrijeme da neke odnose s ljudima iz prošlosti završite na pravi način.

Jarac

Obično ste vrlo praktična i prizemljena osoba, ali danas ste naklonjeni mističnom i neobičnom. Duhovna pitanja su vam na prvom mjestu pa biste mogli tražiti društvo koje će vam se pridružiti u razgovorima o tim temama. Također, vaša mašta radi punom parom pa će vam misli bježati od svakodnevnih odgovornosti. Uživajte u svom malom bijegu od stvarnosti.

Vodolija

Danas biste mogli potražiti društvo u kojem ćete moći razgovarati o svojim duhovnim i emocionalnim pitanjima. Ovo je odličan dan u kojem se možete osloboditi svakodnevnih obaveza i posvetiti sebi i svojim željama. Mogli biste izaći i upoznati nekog novog koji bi vam mogao postati dobar i zanimljiv prijatelj. S obzirom na vašu pojačanu duhovnost osjećat ćete se bliže ljudima. Iskoristite ovaj dan kako biste riješili nesuglasice s bliskim osobama.

Ribe

Inače ste vrlo intuitivna osoba, a danas biste mogli imati poseban doživljaj svega oko sebe. Vaša imaginacija je vrlo jaka i živa. Iskoristite poruke koje danas dobivate kako biste nadahnuli svoju kreativnost. Pokušajte se uhvatiti slikanja, muzike ili poezije. Mogli biste ugodno iznenaditi i sebe i ljude oko vas.

Izvor: metro-portal.hr