Dnevni horoskop: Lavovi će lako manipulisati okolinom, Strijelci će imati problema sa rokovima

OVAN (21.03. – 19.04.)
Jako ćete dobro funkcionisati u timskom radu, a ako se uključite u skupne aktivnosti, sigurno ćete upoznati nove i zanimljive ljude. Neko stariji i sa više iskustva dat će vam mudre savjete, pažljivo slušajte. Oni od vas koji tragaju za informacijama ne bi trebali ignorisati poziv na konferenciju ili na sastanak koji djeluje nebitan.

BIK (20.04. – 20.05.)
Neko će iz okoline pokušati vama manipulisati, a pritom će se truditi da njegova/njena bude zadnja, nemojte popuštati. Danas morate biti hrabri, neustrašivi i direktni prilikom komunikacije, posebno kada su u pitanju krizne situacije ili gorući problemi. Nemojte dozvoliti da vam emocije utječu na donošenje bitne odluke.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Donesite odluku prije nego što to napravi neko drugi. Morate se znati nametnuti ako želite kontrolisati situaciju sa kojom se sve više suočavate. Kod kuće ćete se najbolje osjećati ali se nemojte povlačiti, pokušajte dan provesti u različitom društvu kako bi prikupili nove informacije i upoznali novu, simpatičnu osobu.

RAK (21.06. – 21.07.)
Nemojte otkrivati previše toga. Osoba za koju ćete smatrati da je na vašoj strani i da je zanimate, zapravo će samo tragati za informacijama, a pritom se neće previše obazirati na vašu dobrobit. Slična će situacija biti u privatnom životu, ako otkrijete tuđe tajne mogli bi se ubrzo pokajati. Vrijeme je da neke stvari promijenite.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas ćete lako manipulisati okolinom, a to trebate iskoristiti na pozitivan način, objasnite drugima sa čim se bavite i zašto želite da se oni uključe. Novčani dogovori djeluju vrlo zanimljivo ali budite oprezni kada su u pitanju ostali sudionici, ako imate osjećaj da neko nije iskren ili da vas zavlači, odmah se i direktno suočite.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte se previše iznenaditi kad shvatite kako danas ne možete ostati smireni niti kontrolisati svoje emocije. Ako pitate prave stvari, sigurno ćete dobiti odgovarajuće odgovore ali se prvo zapitajte jeste li spremni čuti pravu istinu. Osoba koju dugo i dobro poznajete od vas krije dosta bitne informacije, potrudite se saznati ih.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte dozvoliti da vas posao previše uznemiri, pripazite na stres inače bi se mogli suočiti sa zdravstvenim problemima. Ako imate osjećaj da situacija izmiče kontroli, prepustite je nekom drugom ili se naprosto povucite. Dan je povoljan za druženje i bavljenje novim aktivnostima, usmjerite se novim poznanstvima.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)
Koliko god mislili da je situacija dobra i da su svi na vašoj strani, neće svi prihvatiti promjene koje inicirate. Ako imate vijesti koje bi mogle uznemiriti druge, pokušajte ih postupno otkriti i na što blaži način. Isplatit će vam se sve što je kreativno i drugačije od onog na što ste navikli. Što više se krećite među novim osobama.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Oni od vas koji danas putuju vjerojatno će se suočiti sa odgodama dok će drugi, oni koji se bave stresnim poslovima, danas imati problema sa rokovima ili dovršavanjem projekta. Nemojte se toliko usmjeriti na krajnji rezultat, radije dajte sve od sebe kako bi napravili posao na najbolji mogući način. Navečer se opustite.

JARAC (22.12.-20.01.)
Ako želite da vam nadređeni odobre projekt ili posao, morat ćete promijeniti pristup i odabrati drugačiju strategiju. Pokušajte biti zabavni i opušteni jer ćete jedino tako morati iznositi detalje o stvarima koje želite za sad tajiti. Kada je ljubav u pitanju, pustite da se stvari odvijaju spontano i prirodno, budite kakvi jeste.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Budite prema sebi iskreni i krenite onim smjerom koji vam najviše odgovara. Bit će vam jako žao ako dozvolite da vas nešto spriječi ili da zbog usputnog posla otkažete sastanak sa osobom koja bi mogla utjecati na budućnost vaše karijere. Danas nećete biti zadovoljni ljubavnim susretima kao ni razgovorima sa prijateljima.

RIBE (20.02.-20.03.)
Puno će se toga događati iza zatvorenih vrata. Budite oprezni kako ne bi donijeli ključne odluke na temelju informacija koje nemate iz prve ruke. Usmjerite se istraživanju i prikupite sve činjenice inače bi se mogli osramotiti ili u debati narušiti svoj ugled. Ako vas muči situacija na ljubavnom polju, samo napravite odmak.

Izvor: tarot-horoskop.com