Dnevni horoskop: Prijatelji će djevice izvući iz krize, vage pod kritikama zbog neracionalnog trošenja

Za većinu znakova većina dana je izuzetno povoljna, dok je kod nekih znakova jasno da će doći do komplikacija u poslu. Tako, vage će se danas suočiti s kritikama na neracionalno trošenje na poslu.

OVAN

Vaši prijatelji i društvo potaknut će vas da djelujete na ispravan način i zauzmete jedanak stav u ljubavnim pitanjima. U poslovima sa strankama, odnosno s ljudima, bit ćete iznimno uspješni. Mnogi će vas istaknuti kao primjer. Znate ko je pravi, a ko nije.

BIK

Osjećat ćete da je sreća u povezanosti s ljudima i zato ćete se danas pokazati kao iznimno društvena osoba. Nedostajat će vam osjećaj slobode. Pritisci da izvšite radne zadaće u rokovima sada osjećate kao breme. Oslonite se na svoj smisao za humor.

BLIZANCI

Izvjesna je idealizacija osobe do koje vam je stalo ili ćete zaista u njoj prepoznati sve kvalitete koje tražite. Bit ćete usredotočeni na ljude oko sebe s kojim još niste definirali neke stvari. Dogovarat ćete se. Idite svojim putem.

RAK

Vaš stil udvaranja bit će simpatičan drugoj strani, ali će ona u isto vrijeme biti prilično osjetljiva i neće vam otkriti sve. Funkcionirat ćete dobro i bez većih zastoja odrađivati ono što treba. Nedostajat će vam izazova. Cijenite trud drugih.

LAV

Uspjet ćete spojiti ugodno s korisnim. Voljenu osobu povezat ćete sa širim krugom ljudi s kojim i poslovno pregovarate. Snagom volje mirit ćete dvije strane koje imaju različit pristup u jednoj ideji. Vi ćete ih uvjeravati da je samo važno da se to napravi. Krenite na vrijeme na počinak.

DJEVICA

Ako ima manjih problema u vašoj vezi, prijatelj će vas izvući iz krize i dati vam pošten savjet. Intuitivna strana vaše ličnosti danas će vas dovesti do iznimne dobitne kombinacije u poslu. Raste vaš elan.

VAGA

Usaglašavanje stavova s voljenom osobom vjerojatno će se protegnuti i na današnji dan. Činit ćete to s humorom. Doći će do izražaja neracionalno trošenje novca, a vi ćete sve to morati pravdati i rješavati. Niko ne voli slušati kukanje.

ŠKORPION

Mudrim postupanjem vi ćete održavati status quo u vezi. Dobar provod moguć je s prijateljima ili sa širim društvom. Poslovi u kojim vi imate utjecaj razvijat će se odlično. Makar oni bili i skromni, budite svjesni svojih zasluga. Veselite se jer idete na bolje.

STRIJELAC

Oni koji su sanjali, morat će se spustiti na zemlju. Voljena osoba će im u tome pomoći, a onda će shvatiti da je to zdravo. Neko bi vam mogao prigovoriti da na poslu trošite na nebitne stvari. Argumentirat ćete svoje izdatke. Budite budni.

JARAC

Bez obzira na svu zbrku u komunikaciji, vi ćete naći načina da izrazite svoje osjećaje i to će biti dobro. Vjerojatno će doći do vrlo zanimljivog rješenja kojim će vaši poslovni tokovi krenuti onako kako i trebaju ići. Izdržite.

VODENJAK

Prihvatit ćete mala gnjavljenja voljene osobe i opet pokazati koliko vam je stalo. Bit će dobar uvod u nastavak lijepe ljubavne priče. Vjerojatan je prolazni nesklad sa suradnicima jer će neki od njih pokazati svoju nestabilnost. Budite razumni koliko god možete.

RIBE

Bit ćete skloni idealizirati voljenu osobu ili će se ona danas zaista pokazati u najboljem svijetlu. Dobro je. Danas će postati očigledno da su vas drugi spremni podržati i utoliko ćete osjetiti olakšanje. Ne analizirajte svoje zasluge.