Girls Day događaj oduševio Sarajke: O’Vibes tim okupio dame na fenomenalnom događaju ljepote

Mjesec ljubavi obilježen je na događaju “Girls Day” u organizaciji tima nezavisne Oriflame liderice Arijane Turković.

Inspiraciju za događaj sjajne mlade dame su pronašle u fenomenalnom mjesecu ljubavi, gdje su sve gošće nagradile besplatnim makeup-om, henna tetovažama i afričkim pletenicama. Na samom događaju razgovaralo se o Oriflame poslovnoj prilici, upjesima, i građenju nezavisnog poslovanja.

Gošće su uživale u sjajnoj atmosferi i poklonima koje su za događaj obezbijedili sponzori, kreativci, koji ručno izrađuju svoje unikatne predmete. Kreativke iz “Mala radionica velikih ideja“, “Henna&Dots Šejla Uzunović“, “Beautifull Place for Women“, “Pebble Art Box“, “La-Sa-As Dar” su s radošću odlučile da podrže ovaj događaj jer su kao i dame iz O’Vibes tima poduzetnice koje svojim radovima grade svoj put uspjeha.

Događaj je sjajan, uspjela sam organizovati svoje vrijeme da uživam u jednoj od usluga koje su ponuđene, udahnula sam pozitivnu energiju, i pridružila se sjajnom timu organizatora. Sigurna sam da ću u narednom periodu uz sjajnu podršku napraviti velike stvari“, rekla je jedna od gošći eventa.

Ljepota uz prirodne švedske proizvode je prožeta kroz sam događaj, uz makeup dnevne look-ove koje su za dame pripremile vizažistice. Događaj je odisao uspjehom, i mnoge dame su odlučile da grade svoj vlastiti biznis u Bosni i Hercegovini.

Uz Oriflame proizvode za kosu, sjajna mlada dama Ilda Memić je nagradila gošće unikatnim pletenicama.

Zadovoljstvo mi je bilo učestvovati u događaju i pokloniti gošćama svoju uslugu. Događaj je bio inspiracija i za mene, da nastavim svoj radi i postavim sebi još veće ciljeve. Hvala organizatoricama jer su mi dale priliku da pokažem gošćama svoj rad“, kazala je Ilda.

Događaj je spreman s ljubavlju za sve saradnike iz O’Vibes tima nezavisne direktorice Arijane Turković, te njihove gošće. Organizacija događaja je sastavni dio njihovog posla, a kada se isti radi s emocijom i ljubavlju, uspjeh je zagarantovan.

Ponosni smo jer u Sarajevu žive mlade osobe koje žele da promijene svoj život, žele da slijede svoje snove, i da uz našu kompaniju ostvare velike rezultate. Želimo im mnogo sreće u nađem timu, i od nas imaju neizmjernu podršku za hrabru odluku koju su donijele. Sretni smo jer ljudima možemo promijeniti život, i motivisati ih da je sve moguće uz sjajan tim“, rekla je Arijana Turković, nezavisna Oriflame direktorica.

Ukoliko niste imali priliku da prisustvujete ovom sjajnom događaju, u nastavku pratite Arijana Oriflame Tim i rezervišite svoje mjesto na nekom od narednih događaja.