Ljutiti građanin napao na Facebooku zagrebačke vatrogasce, njihovi odgovori postali viralni

Zagrebačkim vatrogascima na Facebooku se javio jedan ljutiti građanin kojem je zasmetala – jedna njihova intervencija, tačnije to kako su ostavili vozila.

Prepisku s nepoznatim gospodinom vatrogasci su objavili na društvenim mrežama i svojim odgovorom oduševili i nasmijali mnoge, moramo priznati i nas.

Nepoznatom muškarcu zasmetalo je vatrogasno vozilo na tramvajskim šinama pa im je uz mnoštvo psovki i neprimjerenih riječi “naredio” da maknu vozilo kako bi ljudi mogli proći.

Hvala, Vaše mišljenje nam je jako važno“, odgovorili su mu smireno vatrogasci, a on je nastavio.

Hvala što ste nam javili! Očito su vozila zaboravljena tamo! Javljamo ekipi da se odmah maknu zbog vas“;

Neće se više ponoviti. Drugi put ćemo brže ugasiti, a i Hitnu ćemo zamoliti da brže pruže prvu pomoć gospodinu koji je nastradao“, nastavili su vatrogasci.

Predložit ćemo šefovima da drugi put pošalju mala vatrogasna vozila. Neće požar ugasiti, ali manje prostora zauzimaju“, zaključili su na kraju i poslali fotografiju vatrogasnog vozila sastavljenog od Lego kockica.

Njihova objava oduševila je mnoge.

Svaka čast na odmjerenosti i suzdržanosti… Ovakvih dobrih odgovora uvijek nam nedostaje. Admin je top“; “JVP Zagreb, carevi ste. Svaka čast onome tko je komunicirao s ovim egocentričnim retardom, da nije izgubio živce“, poručili su građani.