Možete li pronaći psića: Mozgalica za koju kažu da je nemoguće riješiti za manje od dva minuta

Mozgalica nije samo zabavna razbibriga, već i izvrstan način održavanja mentalne higijene. Ovoga puta pokušajte među mnoštvom polarnih medvjeda pronaći jednog malog psića koji se izgubio na Sjevernom polu.

Autori mozgalice kažu da je za uspješno rješavanje prosječno potrebno 2 minute i 46 sekundi. Jeste li spremni okušati se u izazovu?

Početak godine za mnoge je zbog poslovnih i porodičnih obaveza izuzetno stresan period. Stoga je važno uzeti nekoliko trenutaka samo za sebe kako bi se opustili od mogućeg nagomilanog stresa.

Mi predlažemo da se okušate u ovom zabavnom izazovu jer iako se možda čini da je ova jednostavna mozgalica tek “dječja igra”, ona zapravo doprinosi vašim kognitivnim sposobnostima i vježba mozak.

Kažu da su tri minute potrebne da bi se na fotografiji pronašao psić. Možete li i za manje?

Mozgalice pomažu vašem mentalnom zdravlju i tjelesnoj kondiciji na isti način na koji vaše tijelo ima koristi od tjelesnog vježbanja. I baš kao što tijelo čeličite i održavate u formi raznim fizičkim vježbama, tako i mozak valja držati u formi kako bi što bolje radio. Ova mozgalica može poslužiti kao današnji trening za vaš mozak.