Šatro/ Željka Cvijanović počela postavljati barikade ispred institucija BiH kako bi ih blokirala

Vodeća stranka iz Republike Srpske, krenula je u završnu fazu operacije “Predratno stanje”, piše portal Šatro.

Cilj je jasan, blokiranjem organa slabi se država, te samim tim se pravi bolja klima animoziteta građana kako bi došlo do konačne podjele. Završni dio operacije nosi kodni naziv “Dodiktanije”, a ključni faktor u tome je Željka Cvijanović, koja je jutros počela s blokiranjem institucija.

Volonteri SNSD-a su jutros primijećeni kako postavljaju ježeve i betonske barikade ispred svih institucija u zemlji. Ispred Parlamenta BiH danas smo oko 13 sati primijetili nekih pedesetak osoba koje postavljaju ježeve te blokiraju ulaz u parking. Oni su svjesni da zastupnici ne mogu doći na sjednicu ukoliko nemaju gdje parkirati auto, a nikom ne pada na pamet da plaća parking odmah preko puta. Vidjeli smo i Željku Cvijanović lično kako direktno određuje gdje da se postave barikade. Ako se ovako nastavi, ova država bi mogla doživjeti totalnu paralizu do kraja sutrašnjeg dana”, prenosi reporter ovog portala Reuf Kartica, koji je bio na licu mjesta.

O hrabrosti reportera je suvišno govoriti, obzirom da je u jednom momentu uspio da prođe barikade, te da kratko snimi Željku Cvijanović, tako što se predstavio kao novinar RTRS-a.

Javnost u Republici Srpskoj treba da zna da smo došli do zadnje faze kako bi osigurali nezavisnost Srpske. Cilj je jasan, mi sada pravimo fizičke dokaze da je ova zemlja u blokadi i zastoju, te da nema smisla njeno održavanje, kako bi konačno očima Međunarodne zajednice dokazali da je najbolje da se svi u miru raziđemo. Do kraja dana ćemo postaviti barikade na svim punktovima, ja ću lično obići svako mjesto da se uvjerim da operacija teče po planu. Neka se javnost ne brine, uskoro ćemo se svi mi probuditi u nezavisnoj Republici Srpskoj”, rekla je Željka Cvijanović.

Obzirom na to da nije bilo dovoljno mješalica za beton u Republici Srpskoj, kako bi se napravio dovoljan broj betonskih blokada, SNSD je zamolio pomoć iz Federacije BiH, odakle su dobili donaciju od nekih 50 mješalica najsavremenije tehnologije.