Amerikanci ukrašavaju kuće božićnim ukrasima kako bi se oraspoložili

Božićno vrijeme je prekrasan period u godini, a sada, u ovoj teškoj situaciji ljudima treba malo veselja. Neki su pronašli način da sve uljepšaju, a koji je način bolji od ukrašavanja kuće ukrasima iz božićnog razdoblja?

Sve je počelo kada je Lane Grindle, radijska voditeljica napisala na Twitteru 15. ožujka: “Što ako svi postavimo opet svoje božićne ukrase? Možemo se onda voziti autom i gledati ih, a to zvuči kao dobra aktivnost u samoizolaciji.” Ljudi su ubrzo krenuli u akciju i uredili svoje okruženje. Potom su objavili fotografije na društvenim mrežama uz hashtag #LightsForLife.

Otac troje djece s Rhode Islanda, Mike Griffin podijelio je fotografiju i napisao: “Moj najmlađi sin me danas pitao možemo li postaviti lampice na drvo ispred kuće da nas oraspoloži, a ja sam rekao kako je to odlična ideja. Lampice su znak nade i pozitive mog 10 – godišnjeg sina.”

 

Sarah Bang iz Alabame također je podijelila fotografiju ukrasa: “Loša vremena vladaju, ali i dalje mogu podijeliti ljubav i svijetlo sa svijetom. Netko je spomenuo da ukrasimo kuće božićnim ukrasima kako bi obradovali one u karanteni i izolaciji. Ukrasi podsjećaju da postoji svijetlo i nada u životu.” Mnogi su se pridružili ovoj akciji uz objašnjenje da žele pokazati da ima nade i da smo svi u ovome zajedno.