Bikovi su danas beskorisni, strijelce će najdraža osoba izuzetno privlačiti

Sarajevska sehara vam donosi dnevni horoskop za subotu, 7. marta.

OVAN

Pred vama je vrlo obećavajući dan povoljan za svaku vrstu druženja, poznanstva, prijateljstva ili ljubavi. Mali poslovi opet su se pokrenuli, dok u onim većim treba još malo dogovaranja i još više strpljenja.

Imate pravo na uživanje u vikendu.

BIK

U neobaveznim druženjima bit ćete uspješni, dok ćete u zahtjevnijim i ozbiljnijim odnosima biti kukavica. Neko bi vas mogao proglasiti beskorisnim. Na vama je da razmislite o svojoj učinkovitosti.

Ne raspravljajte, nego djelujte.

BLIZANCI

Još nećete čvrsto stajati na zemlji. Imat ćete uspjeha kod suprotnog spola, ali budite što realniji. Naći ćete načina da povučete novac od drugih ljudi. Formula uspjeha sastojat će se u tome da ćete im se uvući pod kožu.

Budite jasni i nedvosmisleni.

RAK

Možda vas partner neće uzeti za ozbiljno jer su vaši izrazi ljubavi ponekad zaista trivijalni. Danas ćete preispitivati svoje zasluge u poslu. To će biti dobro ako budete potpuno objektivni.

Budite skromniji.

LAV

Vaša percepcija ljubavi bit će pomaknuta i sve će vam izgledati drukčije, odnosno ljepše nego što zapravo jest. Pazite! Nedostajat će vam takta u poslovnim dogovorima. Ipak, ako se oslonite na svoje znanje, naći ćete ispravan put.

Treba se znati suzdržati.

DJEVICA

Danas blistate i možete privući ljude k sebi. Ako ste još sami, izađite van, mnogi jedva čekaju da vas vide. Razmišljajući o poslu, shvatit ćete da ste zadovoljni svojim prihodima. Dobivate onoliko koliko vam treba.

Slijedite svoje ciljeve.

VAGA 

Na lijep način idealizirat ćete voljenu osobu. Njoj (njemu) će to imponirati, premda neće biti sasvim realno. Izgledan je sukob ili neslaganje s nadređenima. Kako će ovo brzo proći, savjetujemo vam da s njima ne raspravljate.

Imate snage za dvoje.

ŠKORPIJA

Oni u vezama vjerojatno će slobodno vrijeme provesti u kući baveći se uređenjem doma. Izgledni su zajednički radovi. Ne opterećujte se ako vam na poslu nije sve savršeno. Stvari će polako doći na svoje mjesto.

Ne treba žuriti.

STRIJELAC

Vaša najdraža osoba danas će vas izuzetno privlačiti, pa ćete biti u stanju sve podrediti istoj. Ako je vaš posao povezan s kreativnim izražavanjem, nastojte biti odmjereni i ne pokazivati baš sve.

Izdržite.

JARAC

Mnogi će nastojati razveseliti voljenu osobu nekom finom večerom ili izlaskom na zanimljivo mjesto. Uspjet će. To što neki ne shvaćaju da ne rade dobro ne treba vas uznemiravati. Ne opterećujte se njima.

Jasno vam je da neke stvari više ne mogu tako.

VODOLIJA

Neko od vas dvoje pokušat će pod svaku cijenu nametnuti svoje mišljenje. Vjerojatnije je da ćete to biti vi. Tražit ćete prostor za svoje ideje. Neki će se oslanjati na svoje stručno znanje kojim će si otvarati puteve.

Strpite se.

RIBE

Teško da ćete danas naći zajednički jezik s voljenom osobom. Najbolje će proći oni koji šute. Kreativci će danas imati iznimnu inspiraciju iz svoje podsvijesti, dok će ostali imati potrebu za obnavljanjem svega na poslu.

Naspavajte se.