Budi raja: Učestvuj u humanitarnoj akciji “10 životnih namirnica” Udruženja “Ruku na srce”

Volonteri Udruženja „Ruku na srce“ uvidjeli su potrebu da se dodatno aktiviraju u vrijeme trenutne epidemiološke krize koja je zahvatila i našu zemlju i stoga odlučili pokrenuti humanitarnu akciju, a pozivaju građane BiH da se uključe. 

Intenzivirat ćemo redovnu akciju Udruženja „10 životnih namirnica“ koja za cilj ima prikupljanje i doniranje prehrambenih proizvoda porodicama slabijeg imovinskog stanja.

Svjesni situacije u kojoj se trenutno nalazimo, te da je kriza dodatno pogodila porodice koje su u stanju socijalne potrebe smatramo da ovime možemo barem malo ublažiti negativne posljedice.

Ovim putem sve one koji žele da doprinesu ovoj akciji pozivamo da nam se priključe. Donacije za ovu akciju moguće je uplatiti na broj žiro računa 1990490056036171 (Sparkasse Bank DD BiH, primalac: Udruženje “Ruku na srce”, svrha uplate: Za akciju „10 životnih namirnica“).

Također, pozivamo Vas da se pridržavate naredbi i preporuka kriznih štabova kako bi što je moguće više umanjili širenje epidemije i tako sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svih nas.