Dnevni horoskop: Bik neodlučan, strijelac uvjerljiv, škorpion ispunjen sumnjom

Odvojite danas dovoljno vremena za meditaciju, introspekciju i općenito razmišljanje o vlastitom životu. Situacije će imati neograničen potencijal, ali da bi shvatili kojim smjerom trebate ići, prije svega morate znati što želite i što ste voljni uložiti. Ne morate sumnjati u sebe, u redu je ponekad ne imati odgovore.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Dan nije povoljan za iznošenje novih ideja ili radikalnih planova. Kada su u pitanju nepopularne vijesti ili priznanja, suzdržite se i nemojte ih danas obznanjivati okolini. Prije nego prezentirate svoje poslovne i privatne planove, još jednom u miru razmislite o strategiji koju ste odabrali. Tajne bi se danas mogle otkriti.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ako želite što prije vidjeti rezultate, morat ćete se malo više potruditi i biti još marljiviji kada je u pitanju posao. Imate talente potrebne za ostvarenje uspjeha ali će vam danas nedostajati motivacije kao i odlučnosti. Iako će okolina uočiti kako ste drugačiji nego inače, ipak nemojte ništa tajiti. Ljubav je zapisana u zvijezdama.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Slobodno iskoristite vještine i znanja koja imate da bi ostvarili željeni napredak ili radili stvari na svoj način ali nemojte pritom zaboraviti na tuđe osjećaje. Prije nego progovorite, dobro razmislite i ublažite riječima eventualne loše vijesti. U ljubavi je moguća nenadana promjena zbog koje ćete odnos dovesti u pitanje.

RAK (21.06. – 21.07.)

Privlačit će vas interakcija sa osobom koja vam može pomoći ili donijeti korist ali budite svjesni da ista ta osoba od vas očekuje iskrenost i direktnost. Oni od vas koji se već danima bore sa emotivnim problemima, moći će konačno odahnuti jer će u jednostavnom razgovoru riješiti sve nesporazume. Moguće su promjene na poslu.

LAV (22.07. – 22.08.)

Pokušajte nešto novo jer ćete tako povećati svoje samopouzdanje ali i otkriti nove prilike za zaradu. Morate ozbiljnije sagledati sve što ste radili u prošlosti da bi u miru razmislili o tome kakvu budućnost želite i koja očekivanja imate prema sebi a koja prema drugima. Odaberite samo one promjene koje su ozbiljnije i veće.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Većina vas je na pravom putu a oni od vas koji još uvijek toga nisu svjesni, sigurno će danas doći do te spoznaje. Jedino što vas može usporavati odnosi se na ljubavni odnos u kojem nema podrške. Ukoliko ste jedna od tih osoba, pokušajte preusmjeriti svu negativnu energiju koju osjećate u nešto pozitivno i produktivno.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ukoliko želite raditi nešto što planirate dulje vremena ili želite pokušati raditi stare stvari na nov način, morat ćete se prvo pozabaviti emotivnim problemima. Imat ćete priliku porazgovarati sa osobom iz prošlosti a upravo će vam to pomoći da stvari gledate na drugačiji način. Klonite se onih osoba koje puno traže a malo daju.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Prestanite sumnjati u sebe i svoje ideje te odgađati odluke koje ste odavno donijeli. Neodlučnost vam ne ide u prilog, odaberite jedan smjer i krenite sa prvim koracima a ako na tom putu shvatite da to nije ono što ste priželjkivali, jednostavno odaberite nešto drugo i prilagodite se. Dan je povoljan za preuzimanje rizika.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kada je u pitanju pristup i stav koji imate prema poslu, budite kreativniji i pokušajte popustiti kada su u pitanju kolege sa kojima je teško surađivati. Ako ste smislili nešto inovativno, sad je vrijeme da to iznesete nadređenima. Bit ćete jako rječiti i uvjerljivi, tako možete ostvariti napredak ali ne i riješiti se konkurencije.

JARAC (22.12.-20.01.)

Pripadnici ovoga znaka obično su vrlo sabrani i odlučni ali to danas neće biti slučaj. Dosta će vas umarati i opterećivati nebitne sitnice a jedini način na koji to možete izbjeći je da se što više okupirate raznim aktivnostima kako ne bi imali previše vremena za analize i razmišljanje. Udaljite se od eksplozivnih osoba.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas nemojte drugima otkrivati planove, jedino tako vam se nitko neće umiješati i usporiti napredak. Mogući su problemi sa voljenom osobom, osobito kod onih koji se nalaze u tajnom ljubavnom odnosu, vrlo ćete brzo naučiti lekciju ako na vrijeme ne kažete „ne“. Budite osoba kakva jeste, ne pristajte na ono što ne želite.

RIBE (20.02.-20.03.)

Možete riješiti većinu emotivnih problema ali pokušajte pritom biti praktični te imati na umu očekivanja druge strane. Ako dozvolite da netko drugi preuzme kontrolu nad situacijom od koje očekujete puno, stvari će se oteti kontroli. Poslovni će dogovor stvoriti novi prijedlog, nemojte iznijeti previše ideja dok sve nije službeno.