Dnevni horoskop: Blizanci oprezni, lav ima ogroman potencijal, ribe ne budite ljubomorne

Rano ujutro Mjesec ulazi u Raka a poslijepodne će se naći u sekstilnom položaju sa Uranom. Mnogi će danas razmisliti o svojoj prošlosti i svemu što se događalo, tome koliko su naučili i koliko su daleko stigli. Ako steknete dojam da ste došli do zida, umjesto da pribjegnete sili i forsirate, radije nastupite ponizno.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Pokušajte odgoditi bilo kakva putovanja. Bit ćete uspješni po pitanju komunikacije i lako ćete pronaći zajednički jezik sa drugim osobama a gotovo da i ne postoji ono što ne možete obaviti preko telefona ili interneta. Ne odustajte od planova koje imate a ideje prezentirajte što prije. Razmislite o novim strategijama.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nemojte sami sebi stvarati pritisak. Sjednite u miru i razmislite da bi konačno shvatili da nisu svi drugi napredniji od vas te da imate više nego dovoljno vremena za detaljnije planiranje bitnih projekata i poslova. Netko će vam pomoći točno u trenutku kad će vam ta pomoć biti potrebna ali će ipak očekivati nešto zauzvrat.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Budite oprezni kada je u pitanju planiranje ili dogovaranje budućih poslova. Neće svi biti iskreni a ako vam netko uporno nudi nešto što vam se ne čini realnim ili zbog prošlog iskustva ne vjerujete toj osobi, nemojte nasjedati i prihvaćati ponudu. Osoba iz prošlosti ubrzo se vraća u vaš život, slobodno joj dajte drugu priliku.

RAK (21.06. – 21.07.)

Danas možete otvoriti nova vrata koja će sa vremenom voditi većim i boljim prilikama. Nemojte nikoga podcjenjivati niti ignorirati one za koje smatrate da su trenutno u lošijem položaju od vas ili da vam ne mogu donijeti nikakvu korist. Okrenite se ljudskosti i pokažite drugima kako ih poštujete, komunicirajte i podržite ih.

LAV (22.07. – 22.08.)

Imate ogroman potencijal koji vam može pomoći ostvariti napredak i istaknuti se kao osoba koja uvijek sve ima pod kontrolom. Nemojte se baviti sporednim stvarima, nemojte biti lijeni i skloni porocima sad kad trebate pokazati poduzetnu stranu i svoje kvalitete. Naći ćete se pred prilikom za novu suradnju sa moćnom osobom.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas možete dobiti nešto što ste oduvijek željeli ili promijeniti nečiju odluku ali samo uz uvjet da utječete na prave osobe. Istovremeno, onoga trenutka kada prijeđete granicu, nećete se moći vratiti nazad niti stvari popraviti pa pokušajte nastupati umjereno i promišljeno, nemojte previše forsirati. U ljubavi očekujte rizik.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ako ste do sad provodili previše vremena radeći ono što drugi ne smatraju prioritetom ili ste poslove radili na svoju ruku odnosno na način koji nije uobičajen, možete očekivati suočavanje sa nekim od nadređenih pa i ozbiljniju svađu. Pokušajte ostati smireni, razmislite još jednom o strategiji, korigirajte je i priznajte pogreške.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Razmišljajte, planirajte i organizirajte se, dajte sve od sebe da bi ostvarili uspjeh samo nemojte dozvoliti da drugi umjesto vas donose odluke. Nemojte bježati od obaveza niti gubiti kontrolu nad situacijom jer će netko agresivniji rado preuzeti glavnu ulogu a kasnije i sve zasluge. Danas odredite smjernice i recite očekivanja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Mudro birajte koga ćete danas saslušati. Osoba od koje to najmanje očekujete odvest će vas u pogrešnom smjeru a istovremeno će vam netko koga slabo poznajete dati potrebne informacije koje vode pravoj odluci. Ako niste sigurni u to na koga se osloniti, birajte onu osobu koja ima ugled i zanimljivu prošlost. Vjerujte sebi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nije vrijeme za burne reakcije, nagle odluke i izazivanje sukoba. Ostanite smireni i hladne glave. Oni od vas koji se suoče sa trzavicama u ljubavnom odnosu bit će skloni isključivim odlukama što vam trenutno ne ide u prilog. Nemojte dozvoliti da na vas utječu dešavanja iz davne prošlosti. Što danas započnete, to i dovršite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako želite da stvari i dalje funkcioniraju na isti način, morat ćete danas donijeti nekoliko ozbiljnijih odluka. Budite oprezni kada su u pitanju poznanici, netko će vam usput prenijeti svoju ideju i tako vas dovesti u iskušenje da se uključite u nešto u što ne biste trebali. Vjerujte u svoje sposobnosti i budite spremni reći ne.

RIBE (20.02.-20.03.)

Disciplina će danas biti presudna. Uočavat ćete detalje i bit ćete skloni mijenjati donedavne odluke ili stavove a upravo to ne biste trebali. Imajte na umu osobe iz okoline i činjenicu da ćete svakom burnom reakcijom ili odlukom pasti u njihovim očima te odati dojam nesigurne osobe. U ljubavi budite brzi i klonite se ljubomore.

tarot-horoskop.com