Dnevni horoskop: Budite mudri i tragajte za informacijama

Merkur se noćas premjestio u Ribe gdje će ostati do kraja mjeseca. Obratite pozornost na sve što danas izađe na površinu jer ćete bolje shvatiti nedavna dešavanja ali i ponašanje drugih osoba. Prevladavat će energija koja potiče maštu, sanjarenje i intuitivno razmišljanje. Budite mudri i tragajte za informacijama.

 

OVAN (21.03. – 19.04.)

Bit ćete se skloni zauzeti za sebe i vlastita prava. Ipak, nemojte nastupati previše agresivno niti biti isključivi, uvijek uzmite u obzir to sa kim razgovarate i koje ciljeve želite dugoročno ostvariti. Izazovi nisu tu da bi vas usporili ili onesposobili, shvatite ih kao priliku u kojoj ćete shvatiti i konačno drugima pokazati svoj potencijal.

 

BIK (20.04. – 20.05.)

Razmišljajte otvorenog uma i prije svega sami sebe uvjerite u to da ne postoji ono što ne možete ostvariti ukoliko se dobro pripremite i odvojite dovoljno vremena. Pomoć je na putu ali ćete morati za nju zamoliti i pojasniti drugoj strani o čemu se točno radi. Slobodno riskirajte i dragoj osobi recite svoje namjere te emocije.

 

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Dva puta provjerite tko što radi i zapitajte se iz kojih motiva. Imat ćete dojam da se možete osloniti na ono što drugi govore i ono što su obećali danas napraviti ali upravo prazna obećanja u kombinaciji sa rekla-kazala mogu vas dovesti do zbunjenosti i negativnog ishoda. Kada je u pitanju privatan život, ostanite sabrani i objektivni.

 

RAK (21.06. – 21.07.)

Većina vas neće imati previše volje za zahtjevne zadatke i nove odgovornosti ali nemojte bježati od izazova. Zauzmite pobjednički stav i odmah budite spremni sudjelovati sa svojim znanjem, iskustvom i vještinama. Sve što odredite da ćete danas ostvariti doista i hoćete a pritom ćete biti u centru pažnje te impresionirati druge.

 

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte se toliko zabrinjavati niti zamarati onim što drugi ljudi misle ili rade. Morate slijediti svoje srce i ići za vlastitim snovima. Danas ćete biti vrlo kreativni i maštoviti, iskoristite to kako bi obavili što više zadataka na poslu te kako bi ljubavni odnos doveli na viši nivo. Mogući su padovi energije, pokušajte nešto više spavati.

 

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas možete zaraditi novac te zasnovati uspješne poslovno partnerske odnose. Nemojte se dvoumiti kada je u pitanju želja za volontiranjem, možda i nećete zaraditi novac ali ćete tako doći do bolje pozicije koja će vam sa vremenom osigurati prilike za zaradu kroz nova poznanstva. Planove otkrijte samo osobi koja vas podržava.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Mogući su problemi u obitelji ali će biti onoliko ozbiljni i teški koliko se sami u to uvjerite stoga razmišljajte pozitivno i prihvatite tuđe savjete. Dajte sve od sebe kako bi pomogli mlađim osobama, čak i ako mislite da pretjeruju u svojim reakcijama. Ako imate dobru ideju za zaradu, prije svega je zapišite i bolje razradite.

 

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Napravite selekciju kada su u pitanju kolege, nemojte gubiti vrijeme na objašnjavanje novih ideja pogrešnim osobama. Dan je povoljan za važnije poslovne sastanke i potpisivanje ugovora. Putovanja vam idu u prilog ali ih odgodite ako nisu nužna. Kada je u pitanju ljubav, nemojte stvari rješavati telefonom niti preko posrednika.

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako morate nešto bitno prenijeti drugoj osobi, nemojte to činiti preko drugih jer će doći do nesporazuma. Odvojite dovoljno vremena za sastanke i bitne razgovore. Razmislite o zajedničkim interesima i smislit ćete dobar plan sa osobom koja vam može puno pomoći. Novac možete zaraditi ali samo u zakonskim okvirima.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Bit ćete u iskušenjima a jedino vas ona trenutno mogu odvesti na pogrešan put. Nemojte racionalizirati stvari koje nisu ispravne niti dozvoliti da vas emotivni problemi uspore odnosno navedu na pogrešne odluke. Sjetite se onoga što vam je najbitnije a onda razmislite o tome kako se i koliko u zadnje vrijeme o tome brinete.

 

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bilo kakve promjene povezane uz stalni priljev novca i promjenu smjera karijere mogu biti vrlo pozitivne ali samo ako ste se voljni prilagoditi i razmišljati proaktivno. Nemojte ignorirati ono što vam govore bliski prijatelji, negiranje činjenica vas samo može unazaditi. Uzmite u obzir sve alternative i odaberite najbržu.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Posvetite se poslu i različitim obavezama koje vam inače oduzimaju previše vremena. Bit ćete vrlo produktivni i fokusirani na ono najbitnije pa ćete tako u kratkom roku obaviti jako puno. Nemojte ignorirati kritike kolega. U privatnom životu ćete na neki način ostvariti svoje snove, osobito kada su u pitanju voljena osoba i djeca.