Dnevni horoskop: Djevicama potreban odmor, kod Jarca pad energije

Ovan

Ubrzani rast koji vam se u zadnje vrijeme događa, danas bi mogla biti malo previše za vas. Možda ćete trebati mali predah kako biste jasnije vidjeli šta se događa u vašem životu. Novi prijatelji, nova saznanja i nove mogućnosti otvaraju se pred vama, ali vi ste još pomalo zbunjeni i niste sigurni možete li se nositi s toliko novina. Nemojte se brinuti, samo krenite.

Bik

Energija koja vas prožima već nekoliko sedmica, danas bi mogla biti prejaka te vam uzrokovati trenutnu paniku vezanu uz osobni napredak. Na kraju, zbog toga svega mogli biste se osjećati prilično depresivno. Nemojte si to raditi, dragi Bikovi! Vaš ritam je bio iznimno brz i sad se konačno malo mora usporiti. Tako ćete imati vremena za sebe, a i malo ćete odahnuti.

Blizanci

Danas biste mogli osjetiti privremeno pomračenje vlastite duše. Pogledat ćete na svoj život i iako vam sve ide kako treba, i dalje ćete biti depresivni misleći kako niste tamo gdje biste trebali biti. Razmišljate između tradicionalnih pogleda i nekih novih koncepata koje biste rado prihvatili. S obzirom da će vas ovaj osjećaj ostaviti već sutra, najbolje bi bilo danas jednostavno ne razmišljati!

Rak

Društvo s kojim se inače družite danas bi moglo imati planove koji vama nisu toliko privlačni. Mogli biste sumnjati kako njihov odabir nije baš najpametniji te podijeliti svoje razmišljanje s njima, ali teško da će vas slušati. Na osobnom planu neki ciljevi su vam pomaknuti, ali to za vas ne bi trebalo imati loš učinak. Pravim stvarima treba malo više vremena da sjednu na svoje mjesto.

Lav

Vaši planovi za druženje s prijateljima ili partnerom mogao bi biti odgođen zbog profesionalnih obaveza koje će trebati vašu pozornost. To bi vas moglo uznemiriti, pogotovo jer ćete morati razočarati osobe koje su vam drage. Nemojte se uzrujavati oko toga. To neće utjecati na vaš odnos niti s partnerom niti s prijateljima. Svi razumiju što znači posao.

Djevica

Zdravlje vas je služilo proteklih sedmica, ali danas biste se mogli osjetiti pomalo oslabljeno. Ovo je najvjerojatnije zbog pojačanog stresa kojem ste bili izloženi duže vrijeme. Previše ste radili i niste si posvećivali dovoljno pažnje pa vam se tijelo sada osvećuje. Odmor vam je potreban. Posvetite se sebi i ugađajte si na sve moguće načine.

Vaga

Vjerojatno ste isplanirali uzbudljivu večer s prijateljima ili voljenom osobom, ali čini se kako ćete morati odgoditi planove radi događaja koji su izvan vaše kontrole. Za vas bi to moglo biti i razočaravajuće i frustrirajuće, ali nećete moći ništa učiniti po tom pitanju. Jednostavno izmijenite svoje planove i prilagodite se novonastaloj situaciji.

Škorpija

Uznemirujući događaji u vašem susjedstvuu mogli bi vam uznemiriti članove obitelji. U pitanju bi mogli biti radovi na cesti, preglasni susjedi ili čak sitnice poput lošeg vremena, ali u svakom slučaju svi će biti nervozni. Pokušajte razveseliti svoje ukućane nenajavljenom zabavom. To vrlo često pali.

Strijelac

Danas biste mogli čuti prilično uznemirujuće glasine o ljudima koje poznajete ili s kojima sarađujete. Nemojte se čuditi ako dobijete istu informaciju s više različitih adresa. Ako te informacije ne diraju u vas direktno onda ih nemojte širiti dalje jer biste u nekom trenutku mogli doći do izvora i otkriti kako su sve to samo tračevi pa ćete povrijediti osobe do kojih vam je stalo.

Jarac

Osobni ili poslovni planovi koje imate mogli bi se razvijati sporije nego ste mislili. Pitate se da li je možda neki vaš potez razlog tome. Najvjerojatnije nije tako. Dogodio vam se manji pad energije i to je sve. Sutra će biti sve bolje. Držite se svoje misli i nastavite svojim ritmom dalje. Sve će biti u redu.

Vodolija

Danas biste se mogli razočarati u svoju trenutnu situaciju. Možda razmišljate o promjeni posla ili o preseljenju na neko egzotično mjesto. Sve to je jako dobra ideja, ali danas nije dan u kojem trebate donositi važnije odluke. Trenutno niste u objektivnoj fazi. Pričekajte nekoliko dana pa opet razmislite o svemu. Do tada biste se mogli predomisliti nekoliko puta.

Ribe

Pokušaji ovladavanja novim tehnološkim dostignućima mogli bi biti prilično razočaravajući. Sumnjat ćete u svoje mogućnosti i stoga biti prilično frustrirani. Rješenje se krije u vama. Niko vam ne može donijeti rješenje, osim vas samih. Dodatna koncentracija i upornost je sve što vam zapravo treba. Eventualno mala pomoć prijatelja i to je sve!

metro-portal.hr