Dnevni horoskop: Dolazi novi početak, iskoristite ga za rast i bolje stvari

Za danas nam zvijezde i planete poručuju: Mlad Mjesec u Ovnu pretvorit će naše emocije u strast te nam dati odlučnost. Situacija se stabilizira a novi je početak na putu prema nama. Što se više udaljite od onih površnih promjena i okrenete introspekciji, to ćete lakše iskoristiti moć stvaranja. Sve što se dogodilo samo je stvorilo nov prostor za rast i bolje stvari.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Posvetite se istraživanju, ne morate tragati za nekakvim posebnim informacijama ali pokušajte barem doznati ono najbitnije jer ćete jedino tako moći definirati jeste li na pravom putu. Odgodite bilo kakve planove za putovanje, sve možete riješiti pisanim putem. Osoba sa puno više iskustva danas će vas naučiti važnu lekciju.

BIK (20.04. – 20.05.)

Kada su u pitanju bilo kakvi problemi povezani uz zdravlje ili posao, zauzmite iskren pristup i prvi pokrenite razgovor. Mnogi od vas nisu voljni promijeniti svoj stil života ali razmislite o tome utječe li vaš način rada na dobrobit vas i drugih. Vrijeme je da neke stvari korigirate i bolje se prilagodite novim situacijama te pravilima.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Nemojte se previše vezati uz ono što danas čujete. Netko će vas u dobroj namjeri pokušati navesti na pogrešnu odluku. Držite se svojih planova i stvari obavite do kraja, nemojte dozvoliti da nešto ostane nedovršeno. Možete zaraditi novac, možete doći i do promaknuća ali samo ako pažljivo razmislite o svojim potezima.

RAK (21.06. – 21.07.)

Pokušajte sebe staviti na prvo mjesto, najviše zato što vam je potreban odmak od rutine. Okrenite se danas razmišljanjima o budućnosti, posvetite se međuljudskim odnosima i komunikaciji te revidirajte stare ciljeve i nađite kompromise. Ukoliko niste zadovoljni svojim postignućima, razmislite o tome što i kako rade drugi.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte biti naivni i dozvoliti da vas drugi zavaravaju. Preuzmite kontrolu nad svojim životom, nemojte odgađati donošenje odluka a prije nego preuzmete rizik, neke stvari istražite samostalno. Ljubavna će situacija za većinu vas biti zbunjujuća, posebno ako u zadnje vrijeme dobivate različite signale. Postavite pitanja.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Koncentirajte se na posao i novac te razmislite o tome kako ćete u budućnosti zarađivati za život. Vrijeme je da upišete tečaj ili da samostalno odnosno putem interneta naučite nove stvari. Kada je u pitanju obitelj, pokušajte biti ona osoba koja unosi svježinu i optimizam. Ljubavne će situacije biti stresne ali ostanite smireni.

VAGA (23.09.-22.10.)

Vrijeme je da počnete razmišljati drugačije i da sebi dozvolite slobodu iskušavanja novih stvari. Nemojte se držati za prošlost niti žaliti za rutinom. Osoba koju poznajete dulje vremena pokazat će vam nešto novo a mnogi će od vas postati svjesni stvari za koje nisu ni znali da postoje a koje vode novim i boljim postignućima.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte danas računati na druge ljude niti na obećanja iz prošlosti. Razočarat će vas upravo one osobe za koje ste mislili da im uvijek možete vjerovati i na njih se osloniti. Nemojte se olako odricati svega što ste sagradili i stvorili, imajte na umu uloženo vrijeme i trud. Ako je potrebno, nastavite dalje samostalno. Vjerujte u sebe.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte gubiti nadu kada su u pitanju posao i investicije. Pomoć će vam doći iz vrlo neobičnog izvora a možete se osloniti i na prijatelje. Ono što će vam pomoći da napredujete svakako će biti povezano uz vašu predanost, iskrenost i lojalnost. Netko vama bitan će promijeniti svoje ponašanje ali to shvatite kao privremenu reakciju.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte dozvoliti da vas emocije zbune i odvedu u drugačijem smjeru, držite se inicijalnih planova. Informacije koje danas dobijete sigurno neće biti ono što želite čuti ali vjerojatno neće biti ni točne stoga ih nemojte odmah prenositi dalje niti se nervirati. Još jednom razmislite o svojoj poziciji i ulogama koje imate.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete biti vrlo uspješni što se tiče pomaganja drugima, širit ćete optimizam i pozitivne informacije. Nemojte se bojati novih izazova, prepustite se svemu što vam se čini privlačnim ili za što smatrate da vodi novoj zaradi. U početku će vam biti dosta teško prilagoditi se promjenama ali ćete na kraju biti vrlo zahvalni.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ukoliko ste neke stvari u prošlosti napravili iz pogrešnih razloga, niste ponosni na prethodne odluke ili vas muči nešto što ste rekli, danas potražite način da se od toga udaljite i krenete naprijed. Da bi mogli krenuti u boljem smjeru, morat ćete se vjerojatno i ispričati. Ništa nećete riješiti ako niste voljni priznati svoje greške.

tarot-horoskop.com