Dnevni horoskop: Idealan dan za marljiv rad, učenje i romantiku

Mjesec u Jarcu danas će se naći u trigonu sa Venerom pa će prijepodne predvladavati opuštena atmosfera u kojoj će mnogi moći istaknuti kreativnost. Bit ćemo produktivni a situacije sa kojima ćemo se susretati imat će realan potencijal. Dan je vrlo povoljan za financijska pitanja, marljiv rad, učenje ali i romantiku.

 

OVAN (21.03. – 19.04.)

Iako ćete se danas suočiti sa opozicijom, budite odlučni i strastveni u svemu što radite jer ćete jedino tako ostvariti točno ono što planirate. Kada su u pitanju poslovne informacije, bit će vam otkrivene samo one za koje pitate stoga se obratite glavnom izvoru i nemojte očekivati da će vas drugi samoinicijativno obavještavati.

 

BIK (20.04. – 20.05.)

Ako odlučite biti tvrdoglavi ili se iz inata upustite u neke aktivnosti, samo ćete izgubiti dragocjeno vrijeme. Obavite to što smatrate da morate a onda ostavite prošlost iza sebe. Kompromis u većini slučajeva nije loša stvar, razmislite o tome da ga vi prvi predložite. Večernje sate odvojite za romantiku i druženje kod kuće.

 

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas neće biti bitno to što drugi mogu ili trebaju napraviti za vas, prioritet će biti ono što vi možete napraviti za druge. Pokušajte širiti pozitivnu energiju, uvijek nastupite sa smješkom i slobodno iskoristite humor prilikom ozbiljnijih situacija jer ćete tako imati veći utjecaj na druge. Budite proaktivni i dobit ćete ono što želite.

 

RAK (21.06. – 21.07.)

Bit ćete prilično emotivni po pitanju svega što se događalo prethodnih nekoliko dana ali ne smijete dozvoliti da zbog toga donesete pogrešne odluke ili obećate stvari koje nećete moći kasnije realizirati. Koncentrirajte se na sve ono što možete napraviti, ne na ono što ne možete. Vaše će odluke cijeniti netko stariji tko ima iskustva.

 

LAV (22.07. – 22.08.)

Budite oprezni kako ne bi rekli nešto što ćete ubrzo požaliti i nemojte dozvoliti da se razgovori izmaknu kontroli. Bit ćete dosta ranjivi, teško ćete skrivati emocije pa će vas drugi ljudi lako pročitati. Izbjegavajte bilo kakve situacije koje se svode na ulaganja ili pregovore. Nemojte novac trošiti na stvari koje vam nisu potrebne.

 

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kada su u pitanju ugovori i nagodbe, stvari će ići točno onako kako priželjkujete. Ipak, kada se radi o emocijama i obiteljskim pitanjima, pokušajte otkrivati što manje detalja. Vrijeme je da se odmorite i opustite. Poslijepodne provedite u društvu dragih osoba a večernje sate u miru. Bitno je i da se dobro naspavate.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte biti lijeni jer ćete samo usporiti napredak i kasnije se pokajati. Iskoristite svoj šarm i iskombinirajte ga sa kreativnošću jer ćete tako zadiviti druge ali iznenaditi i sami sebe. Slobodno se posvetite raznim pregovorima i poslovnim dogovorima. Danas ćete imati svu potrebnu potporu a očekujte i kvalitetne savjete.

 

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imat ćete dojam da možete vjerovati svima iz okoline ali će vas zbuniti upravo ona osoba od koje očekujete najviše. Kada su u pitanju potrebne promjene koje se tiču obitelji ili posla, nemojte ih odgađati jer bi mogli naići na nerazumijevanje i suočiti se sa neugodnim kritikama. Osoba koju volite neće biti potpuno iskrena.

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Da bi riješili problem odnosno uspješno se nosili sa potražnjom i zahtjevima od strane okoline, morat ćete donositi brze odluke povezane uz novac. Dan je povoljan za naplatu starih dugova ali ne i za posuđivanje novca od drugih niti drugima. Nemojte se previše hvaliti po pitanju onoga što možete napraviti, okrenite se djelima.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Kada su u pitanju kompromisi i pregovori, slobodno danas riskirajte i slušajte svoju intuiciju. Imate jako dobre šanse za rješavanje problema i odnosa iz prošlosti, okrenite se svemu što vam je do sad bilo teško ili komplicirano te iznesite svoje prijedloge rješenja. Ako smatrate potrebnim, slobodno nekom okrenite leđa.

 

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Oni od vas koji se osjećaju nesretno trenutnom poslovnom situacijom trebali bi danas provjeriti ostale mogućnosti i stupiti u kontakt sa poznanicima kako bi pronašli nešto novo i zadovoljavajuće. Nemojte stati sa promjenama koje ste najavili, implementirajte ih što prije kako bi vam budućnost bila stabilnija i pozitivnija.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Budite maštoviti ali nemojte previše sanjariti nego se radije posvetite poslu. Ljubav je zapisana u zvijezdama a uz ispravno planiranje mogli bi provesti večernje sate u romantičnom i pozitivnom okruženju. Oni od vas koji imaju neriješene probleme povezane uz ljubavnu prošlost sad bi ih trebali riješiti kako treba i krenuti dalje.

tarot-horoskop.com