Dnevni horoskop: Pazite da ne povrijedite druge, birajte rješenja kojima ćete biti zadovoljni

Danas je posljednji dan Marsove pristunosti u Jarcu pa će tako mnogi imati dojam da, kada je u pitanju posao, hitno moraju nešto napraviti ili promijeniti. Mjesec se nalazi u Blizancima pa ćemo biti pričljivi i prepuni novih ideja. Pazite da ne povrijedite druge, odaberite ona rješenja kojima će svi biti zadovoljni.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Ukoliko planirate putovanje ili se danas morate pozabaviti osobama od autoriteta, budite oprezni kako ne bi prekršili pravila. Netko će promijeniti nešto što niste očekivali pa bi vas na kraju sve moglo zbuniti. Koncentrirajte se na istraživanje situacije, posebno ako se radi o poslu i ako smatrate da treba biti drugačije.

BIK (20.04. – 20.05.)

Trebali biste izbjegavati bilo kakve grupne financijske pothvate a bilo bi idealno kloniti se bilo kakvih rasprava o investicijama. Netko kome vjerujete pokušat će vas danas odgovoriti od aktivnosti koje bi ipak trebali raditi. Vjerujte u svoje sposobnosti. Nemojte trošiti novac na one proizvode ili usluge koje djeluju jako obećavajuće.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Nemojte ni u čemu pretjerivati, posebno u jelu i piću jer bi mogli samo sebi stvoriti probleme. Kada je u pitanju ljubav, budite na oprezu i krenite od pretpostavke da će se netko poigravati vašim emocijama. Promjene povezane uz dom i stanovanje ići će vam u prilog ali ako se ne možete sa njima nositi, udaljite se.

RAK (21.06. – 21.07.)

Danas ćete imati jasan pregled situacije i svih dešavanja u okolini. Ljudi će vas slušati ali samo ako se odlučite biti iskreni i pokrenete teme koje nisu popularne. Slobodno se odlučite za sve one promjene za koje smatrate da će vam u budućnosti donijeti više slobode. Promjene nećete baš odobravati ali one vode boljim uvjetima.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte pretjerivati kada su u pitanju financije. Danas se možete zabaviti prilikom različitih razgovora sa dragim osobama. Putovanja odgodite jer bi vas na kraju mogla previše koštati a ako se uključite u aktivnosti skupina ili poduzeća koja vam ne odgovaraju, samo ćete sebi priuštiti stres i brige. Mudro birajte svoje bitke.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte sebi dozvoliti da zbog ljubavi i emocija loše procijenite situaciju i osobe te donesete pogrešnu odluku. Većina će vas danas razmišljati srcem umjesto razumom, koncentrirajte se na ono što radite u pojedinom trenutku i pokušajte uvijek imati na umu posljedice i ishode koje želite izbjeći. Ni u čemu ne pretjerujte.

VAGA (23.09.-22.10.)

Najveći ćete napredak ostvariti ako se više posvetite poslovima i aktivnostima u koje vjerujete i za koje ste mentalno spremni. Drugi će vam biti spremni pomoći ali niste u fazi kada bi trebali tražiti novčanu pomoć, radije se okrenite uslugama i potrazi za konkretnim resursima. Mnogi će od vas shvatiti da imaju više opcija-

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Razmišljali o tome ili ne, većina će vas danas razveseliti osobu do koje vam je stalo i to tako što ćete uložiti poseban trud u dnevne aktivnosti ili uvesti one promjene koje će povećati udobnost stanovanja. Dan je općenito povoljan za poboljšanje svakodnevnog okruženja. Isplanirajte romantičnu večer i uživajte u razgovoru.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Pred većinom vas je danas zahtjevan dan. Bit ćete rastrgani između prave istine i onoga za što biste voljeli da je istina. Budite iskreni prema sebi a onda i prema drugima inače će posljedice biti neugodne i nepopravljive. Sad je vrijeme da skupite snagu, pokažete kako ste jaki i fokusirate se na uvođenje konkretnih promjena.

JARAC (22.12.-20.01.)

Imat ćete jako dobre ideje koje će biti utemeljene na nečem iz vaše prošlosti. Prije nego krenete prema njihovoj realizaciji, razmislite o tome biste li neke stvari trebali prilagoditi novim vremenima. Ukoliko ste dozvolili nekome da preuzme vaše projekte a ne sviđa vam se način na koji radi, sad je vrijeme da to kažete.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Kada su u pitanju drugi ljudi, napravite za njih sve što možete. Osim što ćete se tako osjećati dobro, u budućnosti možete očekivati razne usluge i nove prilike. Očekujte ozbiljnu promjenu po pitanju odnosa koji vam je vrlo bitan, budite spremni na kompromis ali ako riječi ne dokažete djelima, većinu vas očekuje prekid.

RIBE (20.02.-20.03.)

Izbjegavajte preuzimanje novih odgovornosti. Danas ćete htjeti pomoći svima i napraviti sve za svakoga ali je to nemoguće. Što prije shvatite ograničenja i činjenicu da nemate na raspolaganju neograničeno vrijeme, to ćete bolje proći. Svoje bitke birajte pažljivije kao i projekte te prijatelje. Vrijeme je za nove ciljeve.

tarot-horoskop.com