Dnevni horoskop: Prekretnice i sigurnost, prilika za primjeniti naučeno

Za danas nam zvijezde i planete poručuju: Mladi je Mjesec u Ovnu, Pluton se nalazi u Jarcu a sutra Mars ulazi također u Ovna. Ova kombinacija planeta donosi nam prekretnicu i sigurnost. Ulazimo u novi ciklus u kojem ćemo imati priliku pokazati sve što smo do sad naučili. Izađite iz zone udobnosti, počnite stvari raditi na drugačiji način i budite odvažni.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Većina će vas danas dovesti u pitanje svoja uvjerenja, odnose sa drugim ljudima ali i smjer kojim idete. Upravo će vam iskrenost pomoći da pronađete prave odgovore. Razmišljajte na otvoren način a stvari radite sa srcem jer ćete tako donijeti najbolje moguće odluke. Vjerujte u sebe i poradite na povjerenju prema kolegama.

BIK (20.04. – 20.05.)

Današnji dan nije povoljan za suzdržavanje niti za liniju manjeg otpora. Ako vas nešto muči, otvoreno to i recite jer ćete tako puno lakše nastaviti dalje. Pomozite drugima ili se posvetite volontiranju ali imajte na umu one osnovne obaveze. Budite oprezni ako vas netko iz prošlosti zamoli za pomoć, ne preuzimajte rizike.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Dajte sve od sebe kako bi osigurali svoj privatni život, dom i obitelj. Ukoliko netko pokuša nešto od vas posuditi, najbolje bi bilo odbiti na kulturan način. Mogući su problemi u odnosu sa starijim članom obitelji, nemojte burno reagirati i ljutiti se, pokušajte na razuman način pojasniti situaciju i sve će biti u redu.

RAK (21.06. – 21.07.)

Prestanite biti negativni. Ako malo bolje promislite, napravite konkretan plan i iskoristite sve resurse koje imate, osigurat ćete sebi poslovno unaprjeđenje, poboljšanje ljubavne situacije ili bolji odnos sa nekim od prijatelja. Pokušajte što više komunicirati sa drugima, upravo će to voditi kvalitetnim novim informacijama.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte popustiti pred iskušenjem. Naime, većina će vas imati potrebu za izlaskom i druženjem te zabavom ali se to neće svidjeti ljudima iz okoline. Danas će sa vama stupiti u kontakt osoba na koju ste gotovo i zaboravili. Koliko god to bio uzbudljivo i intrigantno, budite oprezni jer bi mogli nastati problemi u trenutnom odnosu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Fokusirajte se na ljubav, komunikaciju i nove avanture. Počnite stvari raditi na drugačiji način, napravite odmak od svakodnevice i okrenite se kreativnim aktivnostima jer ćete tako najbolje zaboraviti na brige. Potreban vam je prostor za razmišljanje, udaljite se od drugih i definirajte što je to što doista želite u životu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Kontrolirajte se, posebno kada su u pitanju stvari koje želite raditi. Naime, raspolagat ćete sa malo vremena a možete očekivati nove odgovornosti. Kada je u pitanju pronalazak rješenja, budite kreativni jer ćete tako imati dovoljno slobode za sve ono što volite. Moguća je nenadana promjena nečijeg stava i ponašanja prema vama.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas možete riješiti puno toga, posebno kada je u pitanju posao. Dozvolite da vas vodi kreativna energija jer ćete tako doći do vrlo zanimljive ideje. Naći ćete se pred novom prilikom za zaradu ali da bi je doista i ostvarili, morat ćete prihvatiti dodatan posao ili ponuditi uslugu. U ljubavi očekujte ugodna iznenađenja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako zatražite pomoć, danas ćete je sigurno dobiti. Nemojte biti sramežljivi niti govoriti da možete stvari u koje niste sigurni. Okrenite se promjenama životnog prostora, tako ćete se osjećati bolje i biti produktivniji. Kada su u pitanju prijatelji, susjedi i rodbina, nemojte donositi nagle odluke i prije svega saznajte činjenice.

JARAC (22.12.-20.01.)

Možete zaraditi novac ali samo ako neke stvari počnete raditi na drugačiji način. Vrijeme je da implementirate sve svoje planove i da se potrudite prenijeti drugima ideje u koje vjerujete. Komunicirajte sa onim ljudima koji razumiju način na koji radite stvari. Nemojte se zavaravati obećanjima koja su vam od početka bila sumnjiva.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Razmislite o svojim potezima a ako shvatite da bi njima mogli povrijediti nečije osjećaje, izmijenite strategiju i razmotrite ostale opcije. Budite pažljivi da ne bi uznemirili ljude do kojih vam je stalo jer bi šteta kasnije mogla biti nepopravljiva. Izgledna je emotivna zbunjenost stoga se klonite bilo kakvih naglih odluka.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ono o čemu razmišljate dulje vremena danas možete pretvoriti u izvor zarade. Investirajte u sebe i svoje ideje a nemojte se previše davati u ono što drugi predlažu i rade. U ljubavi možete popraviti odnos i odvesti ga na bolju razinu ali samo ako imate iskrene motive. U laži su kratke noge, radije potražite dugoročno rješenje.

tarot-horoskop.com