Dnevni horoskop za ponedjeljak: Jarčevi trebaju pažljivo provjeriti informacije koje dobijaju

Ovan

Ako idete na put u skorije vrijeme, možete očekivati poznanstvo koje će se pretvoriti u fatalnu privlačnost. To će svakako učiniti putovanje zanimljivijim. Ipak, privlačnost bi mogla nestati brzinom kojom je i došla. Najvjerojatnije živite u udaljenim gradovima ili je neko od vas u vezi. Ipak, ako niste vi ti koji varate, opustite se i uživajte dok traje!

Bik

Uskoro biste mogli dobiti vijesti o priljevu novca. U pitanju bi mogao biti novac kojeg ste zaradili, ali i neko ulaganje koje se isplatilo. Posjedujete li obveznice ili dionice – ovo je odlično vrijeme za prodaju. Ako vaša kompanija dobro posluje, očekujte dodatni profit. Šta god da je u pitanju – odlično je za vas!

Blizanci

Danas se vaša energija krije u odnosu s partnerom. Najvjerojatnije ćete uživati u spontanoj aktivnosti s partnerom. Vi i kolega mogli biste imati razgovor o zajedničkom biznisu. Ako ste sami postoji mogućnost zaljubljivanja na prvi pogled i to s nekim iz daleka. Veza koju danas započnete imat će svoje uspone i padove, a ako je poslovna mogla bi biti vrlo uspješna.

Rak

Razmišljate o promjeni posla? Ako je tako, danas pustite vijest na sve strane i uputite se u istraživanje. Naporno ste radili i možda vam se čini kako ste uzalud trošili svoje vrijeme. Potražite sreću na internetu, pripremite svoju biografiju i porazgovarajte s utjecajnim ljudima iz svoje okoline. Vrijeme je za prelazak iz faze razmišljanja u fazu djelovanja.

Lav

Danas biste mogli doživjeti ponovno rođenje svoje ljubavne veze. Ako ste trenutno u vezi, jedan radostan događaj mogao bi pokrenuti situaciju i ojačati vezu koju imate. Ako ste sami, do kraja dana situacija bi se mogla promijeniti. Pred vama je susret s vrlo uzbudljivom novom osobom koja će vas pomesti s nogu svojom inteligencijom. Potrudite se danas oko svog vanjskog izgleda i nabacite najbolji osmijeh kojeg imate na repertoaru!

Djevica

Danas biste mogli primijetiti neku promjenu na sebi. Pogled na ogledalo pokazat će vam filmsku zvijezdu. Pozitivne promjene koje vidite na sebi rezultat su unutrašnjih koje vas već neko vrijeme okupiraju. U zadnje vrijeme ste otpustili puno trauma iz prošlosti pa su se stres i napetost jednostavno izbrisali s vašeg lica. Počastite se novom odjećom, zaslužili ste!

Vaga

Neočekivani razgovor s trenutnim ili potencijalnim ljubavnim partnerom mogao bi otkriti duboke osjećaje s obje strane. Sve će se svesti na status kojeg trenutno imate u svojoj vezi. Iz ovoga možete mnogo naučiti jer ćete morati ozbiljno razmisliti želite li nastaviti vezu ili ne. Znakovi govore da ćete vjerojatno malo promijeniti vezu, ali će opstati.

Škorpija

Naporan rad ili istraživanje oduzet će vam gotovo cijeli dan. Mogli biste dosta vremena provesti za knjigama ili internetom pokušavajući pronaći neku informaciju koja vam je potrebna za projekt koji bi mogao značiti poboljšanje vaše finansijske situacije. Bit će uzbidljivo, ali pripazite na svoje oči pa se odmorite s vremena na vrijeme. Ne želite glavobolju zbog previše buljenja u ekran!

Strijelac

Danas biste mogli usmjeriti poveću količinu ljubavi direktno prema vašem partneru ili simpatiji. Vaša bolja polovica mogla bi se osjetiti pomalo napadnutom, ali sigurno će joj laskati situacija pa će vam pozitivno odgovoriti. Ta veza nema potencijala za prelazak u nešto jako ozbiljno pa nemojte to niti očekivati. Jednostavno se bolje upoznajte i prepustite plimi da vas nosi.

Jarac

Informacija koju ćete danas dobiti iz vlastite nutrine moglo bi biti otkriće koje će vam pokazati način nove zarade. Možda je pitanju nešto što ste pročitali pa zaboravili ili nešto što ste čuli na neformalan način. Bilo što bilo, proučite informaciju i ako vam se čini tačnom, zgrabite je. Ovih dana sreća je na vašoj strani!

Vodolija

Danas biste mogli biti pozvani na neki društveni događaj. Dok ste tamo mogli biste naletjeti na nekog starog prijatelja koji se promijenio. Kao rezultat toga mogli biste otkriti privlačnost prema toj osobi te uletiti u fizičku vezu s njim/njom. Iako zvuči uznemiravajuće, nemojte se gristi. Ako ne upali veza i onako ste tu osobu oduvijek smatrali prijateljem pa će se prijateljstvo nastaviti i nakon toga.

Ribe

Novi kreativni projekat koji uključuje modernu tehnologiju mogao bi vašu karijeru okrenuti u potpuno drugom pravcu. Ovo je promjena koju ste dugo očekivali i mogli biste biti prilično nestrpljivi započeti sve. Sve što danas započnete imat će svoje uspone i padove, ali dugoročno mu je zapisan uspjeh. Razmislite dobro o svemu prije nego započnete, a zatim punim korakom naprijed!

metro-portal.hr