Horoskop za utorak: Škorpije sklone flertu, Jarčevi romantični i osjetljivi

Ovan

Veoma ste napeti i nervozu prenosite na okruženje. Sredite opremu za rad i dokumenta. Nemojte da planirate više obaveza nego što možete da odradite.

Bik

Imate mnogo ideja. Budite praktičniji. Bolje se organizujte na poslu. Dobro ste raspoloženi.

Blizanci

Idealan je dan za štednju. Nervozni ste jer niste počeli sa završavanjem obaveza. Pitajte kolege za pomoć. Nemate dovoljno energije za rad.

Rak

Drugi Vas smatraju pouzdanom osobom. Potrudite da opravdate njihovo povjerenje. Vidite se sa prijateljima sa kojima se niste neko vrijeme vidjeli.

Lav

Ako budete ambiciozniji, imat ćete više uspjeha na poslu. Niste dobro raspoloženi, ali to ne znači da treba da prenosite nervozu na druge ili da ne završavate svoje obaveze. Neka ženska osoba je od pomoći na poslu.

Djevica

Danas je dan za relaksaciju i druženje. Dajte sve od sebe da se odmorite. Provedite vrijeme u dobrom raspoloženju, a ne započinjite neke nove poslove. Idealan je dan za kraći put.

Vaga

Izazovan je dan pred Vama. Potrudite se da ostanete smireni. Organizujte se bolje da biste imali više slobodnog vremena.

Škorpija

Strpljiviji ste nego obično. Budite produktivni i organizovani. Očekujte podršku partnera, a ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Strijelac

Možete kupiti nešto što odavno planirate, ali imajte mjeru u trošenju novca. Kažite drugima šta Vam smeta, ne zadržavajte sve za sebe. Mogući su iznenadni troškovi.

Jarac

Prijatelji će moći da Vam poprave raspoloženje. Potrudite se da se fokusirate na zabavu, danas nije idealan dan za rad. Romantični ste i osetljivi.

Vodolija

Nemate volju za rad. Potrudite se da date sve od sebe da biste stigli da završite prioritete. Provedite više vremena u krugu porodice.

Ribe

Trebalo bi da se posavjetujete sa prijateljima oko posla. Možda mogu da Vam pomognu savjetima. Pokušajte da nađete vrijeme za relaksaciju.

mondo.ba