Oraspoložio obožavatelje: John Legend snimio koncert uživo na Instagramu

Jedan od najzabavnijih i najsimpatičnijih celebrity parova, svakako su Chrissy Teigen, poznata voditeljica, model i kuharica te John Legend, pjevač i autor svima omiljenih pjesama.

Osim sjajnim smislom za humor, na društvenim mrežama kradu simpatije fanova i jer iskreno progovaraju o svojim svakodnevnim avanturama. Jučer su cijeli svijet oduševili live koncertom na Instagramu iz dnevnog boravka njihovog zajedničkog doma.

Video također nije krio njihovu opuštenost te je sjajan pokazatelj da #StayHome ne znači da će vam biti dosadno.

John je svoj koncert započeo svirajući na klaviru, dok je Chrissy u nastupu uživala sjedeći u kućnom peškiru.

Outfit su birali, naravno, njeni pratitelji, a u konkurenciji nekoliko dizajnerskih haljina te peškira, pobijedio je peškir.

Uskoro im se pridružila i malena Luna koja je također pokazala svoje pjevačke vještine, a video koji traje 53 minute i koji možete pronaći još uvijek na njegovom profilu, sjajan je način kako da ispunite vaše vrijeme doma uz omiljene stihove i dozu smijeha, piše Bonjour.ba.

“Društvena distanca je trenutno veoma važna, ali to ne znači da mora biti i dosadna. Napravio sam mali performans kod kuće, kako bih vam podigao raspoloženje”, poručio je poznati pjevač.