Studenti medicine obradili pjesmu Tonyja Cetinskog i snimili pjesmu podrške svim ljekarima

Zagrebački studenti medicine, okupljeni u hor Lege artis odlučili su u ova neizvjesna vremena vratiti nadu i osmijeh na lice svih ljekara, koji se bore protiv koronavirusa.

Studenti medicine iz Zagreba su snimili i posvetili (Coronasong) “Treba sada ostati na mjestu”, obradu velikog hita Tonyja Cetinskog, svim budućim kolegama doktorima koji se bore protiv virusa i riskiraju svoje živote svakodnevno za naše bolje sutra.

Ovim činom izazvali su lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a oduševljenje nije krio ni sam Tony, koji je studentsku obradu podijelio na svom facebook profilu.

Budući ljekari dobili su brojne poruke podrške dok su imali poruku za Tonya Cetinskog:

“Kao studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu okupljeni u pjevački zbor Lege artis, snimili smo ovu pjesmu podrške za naše doktore, ostale medicinske djelatnike i Medicinski fakultet. Kako je mnogo naših profesora na prvoj crti obrane i osim s pandemijom COVID-19, moraju se nositi i sa štetom bolnica i ostalih fakultetskih zgrada nastalih u potresu, nadamo se da će ih ova pjesma barem malo razveseliti i podsjetiti da njihovi studenti misle na njih. Snimili smo obradu vaše pjesme “Sve je s tobom napokon na mjestu” s prikladno promijenjenim tekstom i to – s obzirom na epidemiološku situaciju – iz sigurnosti svojih domova, kao “virtualni” zbor.”