Da li je vaš dan: Rakovi bi se danas mogli početi zaljubljivati, Blizancima stižu provokacije

OVAN

Još uvijek nećete nalaziti zajednički jezik s partnerom, ali danas će proraditi vaša mašta. Sve čega nema, vi ćete izmisliti. Mnogi će čitati između redova i otkrivati nove dimenzije odnosa s kolegama. Možda ćete se i iznenaditi. Gotovo je sigurna nesanica.

BIK

Oni koji planiraju zajednički život s voljenom osobom danas će definirati svoja pravila životnih navika. Ono što je bilo nejasno u vašem poslu, danas će se pokazati kao jasno i zrelo. Moguće da se radi o nekim radnim uvjetima. Treba vam tišine i mira.

BLIZANCI

Dok se vi trudite šarmirati sve oko sebe, s druge strane stižu prigovori i provokacije. Treba naći zlatnu sredinu. U poslovanju s mladima ili s novim suradnicima vi ćete pokazati smisao za razumijevanje i sklad. Fokusirajte se na pozitivne stvari.

RAK

Vjerojatno će vas danas sve navoditi na misao da imate ispunjavajući ljubavni život, a neki bi se mogli početi zaljubljivati. Doći će do konačnog definiranja uvjeta pod kojim sarađujete s novim ili mladim suradnicima. Pred vama su ljubavna nadahnuća.

LAV

Povezanost s voljenom osobom bit će jaka, a vi skloni da otvoreno pokazujete osjećaje. Bit će vam lijepo. Neki će razmišljati o promjena ili o tome kako da novim potezima osvježe ono što rade. To je glavni događaj dana. Male melanholije.

DJEVICA

Imat ćete jaku potrebu učvrstiti ili legalizirati svoju vezu. Bit će vam važno da vas drugi vide i priznaju kao par. Stići će vam temeljit izvještaj o financijskim rezultatima ili o vašoj osobnoj zaradi koja neće biti zanemariva. Moguće oticanje u području vrata.

VAGA

Obratite pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Tu se nalazi netko tko vam je vrlo sklon i čeka priliku. U financijskim temama danas ćete pokazati zavidnu kreativnost. Problem ćete riješiti na sasvim neočekivan način. Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Vaša najdraža osoba danas će napokon shvatiti što želi ili će biti obratno. U tom kontekstu vi ćete se postaviti na nov način. Stekli su se uslovi za jedan sporazum ili ugovor. Vi ćete biti ona karika koja nedostaje i koja treba dati završnu riječ. Budite temeljiti.

STRIJELAC

Ako se upustite u erotske aktivnosti, bit ćete vrlo nježni i pažljivi. Druga strana znat će to cijeniti. Okrenutost prema drugima i saradnja s njima pomoći će vam da iznjedrite neke vrlo kreativne ideje. Moguć je vrlo lijep san.

JARAC

Danas biste se mogli pokazati kao prilično emotivna osoba puna inspiracije za ljubav. Neki će pretjerivati.
Nećete moći ništa važno odlučiti ni osvariti bez podrške drugih. Budite otvoreniji za suradnju. Bit će suza, ali radosnica.

VODOLIJA

Vjerojatno ćete se povjeriti dobrom prijatelju (prijateljici) i tako u društvu proanalizirati svoje ljubavne tegobe. Neće se događati ništa posebno novo na poslu. I dalje radite više od drugih jer posla ima i previše.
Povremeno zastanite.

RIBE

Svoj privatni život danas ćete obogatiti jednim pozitivnim iskustvom povezanim s vašim prijateljima. Možda ste dugo čekali da vam priznaju neka prava ili zasluge. Danas će se steći uvjeti da to dočekate.
Pređite s riječi na djela.