Dnevni horoskop: Blizance očekuju ljubavni problemi, vodolije se trebaju osloniti na iskrenost

Još smo uvijek pod utjecajem Punog Mjeseca a danas nas očekuje i četverokutni položaj Mjeseca u Vagi sa Plutonom, planetom transformacije. Mnogi će i danas doći do prekretnice pa tako svjesno prestati kontrolirati situaciju da bi se okrenuli sebi i pronašli unutarnji mir. Otkrijte što za vas funkcionira.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Potražite nove prilike koje će vam dozvoliti da proširite krug u kojem se krećete i pokušate nešto novo. Mnogi će od vas danas naginjati raznim izazovima a ako neki od njih ne uspije, vjerojatno ćete donijeti pogrešnu odluku i to iz dosade. Kada je u pitanju ljubavni interes, reagirati ćete dosta emotivno, kontrolirajte se.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nemojte biti tvrdoglavi jer ćete tako samo dozvoliti da vas netko uvuče u rasprave koje nemaju sa vama veze. Prije nego što odlučite nekome uputiti kritike, razmislite o tome jeste li previše grubi i hoćete li time povrijediti osjećaje te osobe. Ako niste spremni pristati na kompromis, netko će vas ogovarati i diskreditirati.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Postoje stvari koje bi trebali danas obaviti, stvari koje možete napraviti i sve ono što želite a za što zapravo danas nećete imati dovoljno vremena. Odredite svoje prioritete te odbijte bilo kakve ponude u kojima vas netko navodi na to da donirate svoje vrijeme ili novac. Ako ne obratite pažnju, mogući su problemi u ljubavi.

RAK (21.06. – 21.07.)

Danas iskoristite svoj šarm i pokažite koliko znate biti originalni kada su u pitanju nepredviđene situacije. Pokazat ćete kako imate odličnu memoriju i time impresionirati nekoga od nadređenih. Dan je izuzetno dobar za različite razgovore sa klijentima kao i za sklapanje novih poslovnih poznanstava koja će vam kasnije pomoći.

LAV (22.07. – 22.08.)

Rijetko će vas tko danas moći odbiti, zračiti ćete pozitivnom energijom i drugima ulijevati povjerenje. Nemojte zanemariti različite poslovne dogovore koje odavno planirate a obratite pozornost i na planove za koje ste čekali neko bolje vrijeme. Osoba sa kojom ste dosta bliski smatra da ste neke stvari previše ubrzali.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Koliko god vam se svidjele sve promjene povezane uz dom, one neće biti onako lagane kako očekujete. Danas ćete imati uspjeha po pitanju svih pothvata povezanih uz novac ali kada su u pitanju svi oni ljudi na koje će utjecati vaše odluke, vjerojatno ćete naići na nečije oštro suprotstavljanje. Budite malo više romantični.

VAGA (23.09.-22.10.)

Oni od vas koji danas moraju raditi u timu ili se pozabaviti temama koje uključuju vršnjake, mogli bi se iznenaditi nakon što na površinu isplivaju skriveni problemi i nečije frustracije. Nemojte ništa forsirati jer bi vas netko mogao pogrešno shvatiti. Dan je povoljan za različite pisane radove, osobito za sastavljanje ugovora.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Preuzmite kontrolu nad dešavanjima koja su vam bitna. Nije vrijeme za odugovlačenje niti za priču, radije se okrenite djelima i potražite saveznike. Ono što danas zamislite trebali bi odmah i detaljnije razraditi te se pobrinuti za to da odredite rokove za realizaciju. U ljubavi se držite obećanja, čak i kada se radi o sitnicama.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Taman kad pomislite kako ste riješili sve i shvatili što trebate, pojavit će se emotivna dilema koja će većinu vas zbuniti. Nemojte žuriti sa reakcijama niti donošenjem odluka, prespavajte da bi onda donijeli jednu ali trajnu odluku kojom ćete problem eliminirati za sva vremena. Ako vam nešto na poslu ne odgovara, onda to i recite.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas možete ostvariti napredak uz uvjet da u prvi plan stavite svoju jedinstvenost te istaknete sve što ste ostvarili u prošlosti. Mnogi će se od vas naći pred prilikom za poslovni napredak, promjenu radnog mjesta unutar poduzeća ili za dodatnu zaradu. Ideja koju imate mogla bi biti dobro prihvaćena ako je dobar trenutak.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Oni od vas koji su u prošlosti izmislili poneku priču kako bi izbjegli nevolje, sad će se naći u mreži problema u kojoj će se teško snaći. Suočite se sa svime što ste napravili jer ćete jedino tako sve ostaviti iza sebe. Stvari možete preokrenuti samo uz pomoć iskrenosti, integriteta i iskrenog kajanja. Pokažite kako ste pošteni.

RIBE (20.02.-20.03.)

Mnogi će od vas smatrati kako rade ispravnu stvar a izgledna je i sigurnija financijska budućnost, vjerojatno kroz poslovno unaprjeđenje. Ipak, nakon što stvari sjednu na svoje mjesto, vjerojatno ćete shvatiti kako ste nehotice nekom uzrokovali nepravdu. Malo usporite i budite iskreni, jedino ćete tako spasiti prijateljstvo.