Dnevni horoskop: Da li ćete danas biti puni samopuzdanja ili nesigurni?

Dok će neki danas biti nesigurni čak i po pitanju stvari koje su im djelovale riješenima, drugi će imati dovoljno samopouzdanja za prihvaćanje novih izazova i rizika. Bez obzira na to u koju skupinu spadate, nemojte se oslanjati na druge. U ljubavi će nedostajati doza realnosti, malo smanjite očekivanja.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Razmislite o svom životu da bi ubrzo otkrili kako uz nekoliko manjih izmjena možete sebi olakšati dane pa tako i budućnost. Pratit će vas dobra sreća a upravo će vas ona, uz kombinaciju optimizma i šarm koji imate, dovesti do nove prilike koja garantira bolju atmosferu na radnom mjestu. U ljubavi se klonite zauzetih osoba.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nećete biti sigurni u to kako će stvari na kraju ispasti ali unatoč tome trebate nastaviti onim smjerom koji ste sebi odredili. Vrijeme je da preuzmete rizike a bilo kakve probleme uzrokovat će razlog za koji vjerojatno nećete ni znati. Sve će do kraja dana biti puno jasnije ali ćete morati postaviti neugodna i direktna pitanja.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Koliko god se željeli danas posvetiti novim aktivnostima jer smatrate da ste posložili sve što je bilo bitno, vjerojatno će vas stalno ometati osoba od koje to najmanje očekuje i dovoditi u pitanje odluke od prethodnih nekoliko dana. Vaša će reakcija biti vrlo bitna. Pretjerana će emotivnost dovesti do nerazumnih i loših odluka.

RAK (21.06. – 21.07.)

Neće vam se svidjeti promjene ali morate shvatiti da vrijeme nosi svoje i da se morate prilagoditi jer ćete jedino tako ostvariti ciljeve. Nemojte se suzdržavati niti dozvoliti da vas privatni problemi uspore, jasno odvojite posao od ljubavnog polja i obitelji. Oni od vas koji su u tajnom odnosu trebaju smanjiti očekivanja.

LAV (22.07. – 22.08.)

Dan je idealan za sve one stvari koje ste oduvijek željeli raditi ali niste imali dovoljno vremena ili resursa. Okušajte se u svemu onom što je kreativno i zabavno a ne trebate izbjegavati ni aktivnosti koje drugi smatraju egocentričnima. U privatnom će životu druga strana odrediti nova pravila i nametnuti vam poneko ograničenje.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte računati na druge niti biti previše uvjereni u stvari koje ste do jučer smatrali sigurnima. Zaboravite na obećanja koja su vam dali drugi a stvari radite samostalno jer ćete jedino tako zadržati kontrolu nad situacijom i izbjeći bilo kakve probleme. Budite oprezni po pitanju toga kako se ophodite prema kolegama ali i obitelji.

VAGA (23.09.-22.10.)

Dan je povoljan za kraća putovanja, slobodno ih realizirajte. Mnogi će danas naučiti nove stvari koje će im dozvoliti da prošire svoje poimanje budućnosti. Započnite kreativne projekte ili dio vremena provedite sa djecom ili mlađim osobama. Situacija u ljubavi će biti napeta ali u pozitivnom smislu, pripremite se na strast.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Kada su u pitanju sve one stvari oko kojih ste se jako trudili i koje su vam bitne, imajte na umu da će vas ljubomorna osoba pokušati sabotirati. Puno ćete više toga ostvariti ako budete barem malo tajnoviti, osobito prilikom razgovora sa kolegama. Nemojte vjerovati onim osobama koje previše glasno izražavaju svoje stavove.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako želite što prije ostvariti napredak ili riješiti nekakve zaostatke, pobrinite se za balans. Nemojte ni u čemu pretjerivati a jednaku pozornost posvetite svim zadacima ili sudionicima. Nećete imati previše vremena za detalje a problem će se pojaviti ako na sebe preuzmete preveliku odgovornost ili se iskalite na dragoj osobi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Razvedrite se i počnite se ponašati pozitivnije da bi ubrzo shvatili kako drugi ljudi bolje na to reagiraju i sukladno tome mijenjaju svoje ponašanje. Bolje razmislite o poziciji u kojoj se trenutno nalazite jer ćete jedino tako moći odrediti što morate slijedeće napraviti. Ako u nečem više ne uživate, od toga odustanite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete spremni od nekih stvari odustati da bi stvorili sebi prostora za nešto bolje i veće. Dan je iznimno povoljan za uvođenje drastičnih promjena i donošenje životnih odluka. Malo se pozabavite onim što vas je oduvijek zanimalo, nađite dovoljno vremena za sebe i nemojte pristajati na one kompromise koje ne želite.

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete morati biti posebno oprezni kada su u pitanju razgovori sa prijateljima, obitelji i osobom sa kojom ste eventualno u tajnoj vezi. Bit ćete skloni nespretnom izražavanju svojih emocija što bi moglo ostaviti pogrešan dojam da nešto forsirate ili da ste nerazumni. Suzdržite se od onih odluka koje se ne mogu popraviti.