Dnevni horoskop: Jarac uspješan u poslu, Blizanci nesigurni, Vodolija mora krenuti novim putem

Iako se u nekim trenucima neće tako činiti, pred svima nama je dobar dan koji možemo i trebamo iskoristiti na onaj način koji smatramo najboljim. Razmišljat ćemo ispravno i moralno stoga nemojte dozvoliti da drugi na vas vrše pritisak i zbune vas svojim očekivanjima. Ništa nemojte previše analizirati.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Pred vama je uspješan dan koji možete iskoristiti za realizaciju raznih planova a upravo vas tečaj ili kraće putovanje mogu dovesti do novih poznanstava. Osoba koja vam se sviđa vjerojatno neće biti zadovoljna sa vašim odabirima ali imajte na umu da će se to promijeniti nakon što stvari postanu jasnije i dođu prvi rezultati.

BIK (20.04. – 20.05.)

Razmišljat ćete ispravno i sa srcem. Isplanirajte različita dešavanja sa onim osobama u čijem društvu uživate a ako imate djecu, napravite nešto čime možete osnažiti odnos. Obzirom da ulazimo u period vaših rođendana, bliži se kraju vaša osobna godina pa počnite od danas zapisivati nove planove i odmah poradite na realizaciji.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Imat ćete dojam da se netko vama poigrava. Dogodit će se nekoliko stvari koje su kontradiktorne i nećete biti sigurni što trebate napraviti, kad se nađete u takvim trenucima sjetite se svojih ciljeva odnosno motiva a onda se prestanite toliko prilagođavati drugima. Vrijeme je da se odlučite za jednu stvar i krenete svojim putem.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ostavite sebi dovoljno vremena i nemojte danas kretati u nove pothvate. Osoba koja računa na vas danas će vas prisiliti na to da uložite više vremena i truda u posao koji ste obećali obaviti. Nemojte dozvoliti da vam na put stanu emocije i uspore vas u razvoju karijere. Vaši kolege neće raditi stvari na vaš račin stoga radite sami.

LAV (22.07. – 22.08.)

Slobodno budite agresivniji ako želite progurati novu ideju ili ste željni izazova, vrijeme je da vas drugi čuju i da dobijete željenu popularnost. Ukoliko smatrate da vam je potrebna nečija pomoć, možete je dobiti ali nemojte obećati kako ćete zauzvrat dati novac ili napraviti nešto što vam se već sad čini gotovo nemogućim.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Morate više obratiti pažnju na ono što rade drugi. Dan nije povoljan za nagle promjene niti za odluke koje mogu prilično utjecati na vaš životni stil i budućnost. Budite pametni i promatrajte, jedino ćete tako bolje razumjeti što se od vas očekuje te kojim tempom možete doći do realizacije ciljeva. Nemojte isticati emocije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Slobodno isplanirajte kraće putovanje ili napravite nešto što će vam pomoći da se udaljite od rutine, potrebna su vam nova iskustva te komunikacija sa novim osobama. Dan je povoljan za odabire povezane uz karijeru ali i za poteze kojima mislite osigurati financijsku budućnost. Nemojte za sobom rušiti mostove, ljutnja nije dobra.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Osoba na koju ste se dosta ljutili danas će napraviti nešto čime će se iskupiti i pokušati vratiti vaše povjerenje. Prestanite toliko razmišljati o stvarima koje morate napraviti, radije ih počnite raditi. Dajte sve od sebe kako bi poslovnu budućnost učinili sigurnijom. Budite odgovorni i stvari obavite na vrijeme, pripazite na reputaciju.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Očekuje vas dosta zanimljiv dan, bit ćete vrlo aktivni i skloni se baviti različitim stvarima odnosno osobama. Odlično ćete se osjećati ali imajte na umu da neće svi biti zadovoljni vašim ponašanjem. Pazite i birajte sa kim ćete se danas družiti. Ako želite ostvariti poslovni napredak, morat ćete izbjegavati pretpostavke i glasine.

JARAC (22.12.-20.01.)

Od ruke će vam polaziti sve što je povezano uz ugovore, dogovore i zajedničke projekte. Dan je idealan za rješavanje starih zaostataka i uklanjanje svega onoga što bi vas moglo dovesti u nepovoljan položaj. Okrenite se svim onim potezima koje smatrate nepopularnima ili vam teško padaju, jedino ćete se tako riješiti briga.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Oni od vas koji se nalaze pred novom poslovnom prilikom, trebali bi je što prije iskoristiti bez obzira na to što se netko sa tim ne slaže jer ta osoba zapravo ne zna o čemu se radi. Ako smatrate da bi trebali, pojasnite stvari još jednom ali nemojte popuštati i odustajati. Došli ste do trenutka kada morate krenuti novim smjerom.

RIBE (20.02.-20.03.)

Prije nego što donesete naglu odluku koja može utjecati na poslovno partnerski odnos u kojem se nalazite, razmislite o svojoj budućnosti i potencijalnim negativnim ishodima. Ljubavni će odnos danas pokazati svoje skrivene karakteristike a otkrit će se i dobar dio tajni, ako vam je doista suđeno onda ćete se oboje i potruditi.

tarrot-horoskop.com