Dnevni horoskop: Ovna očekuju razne prilike, Lav spreman na sve, Jarac umoran

Sunce danas ulazi u Bika pa će se tako energija pretvoriti iz promjenjive i strastvene u prizemljenu i praktičnu. Bik je fiksan zemljani znak koji zrači kreativnošću a simbolira plodnost i ono materijalno te vlada našim osobnim ciljevima, imovinom, prihodima i novcem općenito. Mnogi će se danas riješiti iluzija.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas možete očekivati različite prilike povezane uz putovanje, oglašavanje, komunikaciju i aktivnosti u kojima uživate. Ostavite dovoljno vremena za sve od njih kako bi izvukli ono najbolje iz raznih situacija te tako lakše ostvarili privatne ciljeve. Djeca će danas odigrati bitnu ulogu u vašem životu a u ljubavi očekujte strast.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ako želite da se stvari odvijaju kako ste zamislili i tempom kojim želite, morat ćete biti malo diskretniji prilikom razgovora sa onim osobama u koje nemate potpuno povjerenje. Nemojte otkrivati detalje planova niti tražiti savjet od takvih pojedinaca jer bi se mogli prikazati u pogrešnom svjetlu i tako izgubiti dobru priliku.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Trebali bi više razmišljati o privatnim odnosima sa osobama do kojih vam je iznimno stalo. Recite drugim ljudima svoje emocije i dajte im do znanja što vam znače te koliko ih cijenite. Ukoliko se osjećate zanemareno ili imate dojam da se netko jako promijenio, vjerojatno se samo radi o poslovnoj promjeni te osobe, pitajte je.

RAK (21.06. – 21.07.)

Isključivo o vama ovisi hoćete li jasno i glasno zatražiti ono što želite, nemojte očekivati da će se drugi ljudi sami sjetiti i ponuditi vam prilike odnosno nagrade. Mnoge od vas danas očekuje usputni razgovor sa osobom koja se bavi sličnim poslom ili ima slične interese, prilika će biti zanimljiva ali provjerite nosi li i kakvu zaradu.

LAV (22.07. – 22.08.)

Danas možete napraviti gotovo sve i to na jako dobar način te tako dobiti pohvale čak i od strane onih koji su skloni najglasnije kritizirati. Dan je idealan za nove izazove ali i za romantične aktivnosti. Posebno ćete biti zadovoljni ako uspijete nešto više vremena provesti sa prijateljima ili djecom. Klonite se financijskih odluka.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pokušajte se opustiti. Danas će rijetko što ići onako kako ste isplanirali a izgledni su problemi sa dragim osobama koji će vas dosta usporiti te navesti na to da se zapitate je li sve to vrijedno vašeg vremena i truda. Nemojte donositi nagle odluke jer ćete kasnije požaliti, radije se prilagodite, budite praktični i distancirani.

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete tragati za avanturom, novim uzbuđenjima ali i produktivnim razgovorima sa onima koje smatrate intelektualno sebi ravnima. Okrenite se onim aktivnostima koje podrazumijevaju timski rad ili vas mogu dovesti do novih poznanstava, tako ćete najbolje doći do potrebnog odmaka. Dan nije dobar za teške ljubavne teme.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ukoliko ste pokušali izvući ono najbolje iz posla koji trenutno radite ali i dalje niste zadovoljni, razmislite o pronalasku novog radnog mjesta. Dan je povoljan za potragu posla, rad na životopisu ili razmatranje novih prilika u postojećem poduzeću. Sve financijske dogovore stavite na papir i okrenite se planovima za zaradu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete jako dobro raspoloženi i motivirani za sve aktivnosti pa će tako većina danas ostvariti dobar dio manjih ciljeva te sebi otvoriti nova vrata koja vode malo drugačijim, značajnijim prilikama. Dan je odličan za putovanja i isprobavanje novih načina na koje možete stvari obaviti brže. U ljubavi se klonite avantura.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas će se puno toga dešavati i vjerojatno ćete se osjećati premoreno. Nemojte dozvoliti da vas tuđi potezi usporavaju ili vam kvare raspoloženje, udaljite se od osoba koje su negativne ili previše zahtjevne. Ukoliko morate otići na putovanje, budite oprezni. Kada su u pitanju zahtjevi na radnom mjestu, nemojte sve otkriti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Većina će vas danas imati luksuz bavljenja stvarima u kojima se doista vidite pa vam se tako neće biti problem koncentrirati. Mnogi će od vas spontano doći do nove, puno bolje prilike ili prijedloga koji će teško moći odbiti. Nov način ponašanja može vam pomoći da napredujete u poslu. Privatno ćete više osoba iznenaditi promjenom.

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte se previše opuštati niti otvarati pred poznanicima, radije budite oprezni u načinu na koji se ponašate prema drugima i nemojte nove situacije shvaćati olako. Ako možete odgoditi uvođenje promjena koje planirate dulje vremena, to i napravite jer bi vas bilo kakva brzina i forsiranje samo mogli unazaditi. Budite strpljivi.

tarot-horoskop.com