Dnevni horoskop: Rak se treba prepustiti promjeni, Biku ljubavni život postaje zanimljiv

Na pragu smo novog početka pa ćemo svi istraživati razne mogućnosti. Energija će danas biti iznimno kreativna i plodonosna a razgovori će biti obilježeni strastvenom komunikacijom i iščekivanjem. Najbitnije je da znate što tačno želite, slušajte svoj unutarnji glas a ovaj put budite iskreni prvenstveno prema sebi.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Ukoliko popustite pred zahtjevima osobe za koju znate da ne razmišlja ispravno ili se počnete baviti poslovima koji nisu potpuno transparentni, mogli bi imati previše emotivan dan. Koncentrirajte se na novac i obrazovanje, razmislite o novim mogućnostima za poslovni napredak. Nemojte se fokusirati isključivo na privatne interese.

BIK (20.04. – 20.05.)

Okolina će danas raditi razne stvari a teško da ćete u njihovim postupcima pronaći logiku ili vidjeti smisao. Ipak, nemojte druge kritizirati i pustite ih da rade ono što smatraju ispravnim a vi se okrenite svojim ciljevima. Ljubavna situacija postaje sve zanimljivija, uvedite nekoliko manjih promjena i slobodno povećajte očekivanja.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas ćete, bez da ulažete u to poseban trud, privlačiti u svoj život zanimljive poslove i nove poslovne partnere. Bez obzira na to kako se izrazite, lako ćete druge zainteresirati za nove ideje a mnogima će danas biti ponuđena nova ili bolja poslovna pozicija. Nemojte ništa tajiti od najbližih, čak ni ono što nije potvrđeno.

RAK (21.06. – 21.07.)

Nemojte se toliko boriti protiv promjena jer su ponekad upravo one, bez obzira na prvi dojam koji steknete, ono što vam je najpotrebnije. Dio vas će danas kroz posao upoznati novu osobu i razviti interes, budite oprezni kako se ne bi doveli u ranjivu poziciju. Ako smatrate da trebate promijeniti karijeru, slušajte sugestije obitelji.

LAV (22.07. – 22.08.)

Ako doista želite biti dio nečeg novog, okrenite se onim osobama koje imaju znanje i spremne su poduzeti korake ali tako što ćete kombinirati zabavne sa ozbiljnim temama. Oni od vas koji razmišljaju o „uradi sam“ kućnim projektima, mogu računati na nekog od susjeda. Dan je idealan za učvršćivanje prijateljskih odnosa.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Duboko udahnite, smirite se i dozvolite da se stvari odvijaju prirodno. Nemojte danas intervenirati, radije se okrenite rutinskim poslovima ili hobijima. Ako se odlučite suprotstaviti osobi za koju znate da nije zainteresirana za vaše potrebe, samo ćete na kraju biti nesretni. Vrijeme je da u ljubavi krenete ispočetka.

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas je najbitnije da na svim životnim poljima slijedite pravila i poštujete ograničenja. Fokusirajte se na timski rad, pomozite drugima koliko možete i otvorite se za nove ideje. Ako niste zadovoljni raznim procedurama i mislite da sve može biti jednostavnije, predložite bolji način ali budite spremni na kritike.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Nemojte odustajati sad kad ste na korak do uspjeha. Pronađite način na koji ćete prikupiti potrebnu energiju i nastaviti onim istim tempom. Danas možete pokrenuti velike promjene povezane uz karijeru ili veći poslovni projekt. Budite jedinstveni i inovativni, nemojte se bojati predložiti nešto novo. Vrijeme je da se iskažete.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Možete ostvariti puno toga ali uz uvjet da imate kontrolu nad dešavanjima i da ne izostavite druge ljude. Suzdržite se od preuzimanja onih novih obaveza koje vam se čine previše zahtjevnima i nemojte davati obećanja u koja niste sigurni da ćete ih moći u potpunosti ispuniti. Više ćete slobode imati ako nešto zatajite.

JARAC (22.12.-20.01.)

Iskoristite dan za promišljanje o onom što radite, posebno kada su u pitanju životni stil i odnosi sa prijateljima. Ne možete biti sretni ako živite svoj život onako kako netko drugi smatra da trebate. Na prvo mjesto stavite sebe i svoj individualizam, vjerojatno ćete mnoge time šokirati ali ćete isto tako shvatiti koliko ste sposobni.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Niste u poziciji kada bi trebali odbijati ili propuštati prilike koje vam nudi osoba kojoj vjerujete. Imate sposobnost sagledati stvari malo šire a upravo time možete doprinijeti nekom tko pokušava pokrenuti veći projekt. Novac će vam doći na neobičan način. Dan je vrlo povoljan za rješavanje starih ljubavnih dilema.

RIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete skloni udružiti se sa osobom koja ne poznaje granice i pravila a to bi vas dugoročno moglo koštati vremena, novca ali i ugleda. Ne brzajte. O vašim će današnjim odabirima ovisiti onaj odnos koji vam je najbitniji. Jasno odvojite privatni i poslovni život inače ćete se naći pred izazovima sa kojima ćete se teško nositi.

tarot-horoskop.com