Dnevni horoskop: Ribe trebaju biti samostalne, Strijelcu ništa neće stati na put

Mlad će se Mjesec u Biku naći u konjunkciji sa Uranom. Izgledni su nagli preokreti situacija i mnogi će morati izaći iz svoje komfort zone. Ako uspijete prebroditi potrebu za otporom, doći ćete do zanimljivih prilika. Svi ćemo biti otvoreni za nove ideje i spremni pokucati na nova vrata. Motivacije neće nedostajati.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Pomoć ćete dobiti samo ako je otvoreno zatražite. Dan je odličan za kraća putovanja kojima mislite riješiti poslovni nesporazum ili dogovoriti novi posao. Općenito ćete biti uspješni u svemu što je povezano uz nove dogovore i partnerske odnose. Najveći će vam neprijatelj biti ležerno razmišljanje i olako shvaćanje drugih.

BIK (20.04. – 20.05.)

Kada su u pitanju novac, ugovori i zdravstvene brige, nemojte nikome vjerovati. Rješavajte sami sve ono što vam je najbitnije i stvari pojednostavite. Izgledna je promjena u prijateljskom odnosu ili skupini kojoj pripadate ali će vam upravo to pomoći da bolje shvatite što vam se u prethodnom periodu događalo iza leđa.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Dajte sve od sebe kako bi danas pokrenuli one promjene za koje smatrate da će vam pomoći na privatnom i poslovnom polju. Ne morate šutjeti niti prihvaćati one stvari odnosno osobe koje vam ne odgovaraju. Ako netko ne radi svoj posao i očekuje od vas da ga radite umjesto njega, sad je vrijeme da se postavite jasno i odrješito.

RAK (21.06. – 21.07.)

Trebali bi se nešto više pozabaviti poslovnim zahtjevima i ponudama jer ćete upravo tako doći do više novca i bolje pozicije. Imat ćete dojam da vam netko uporno nameće promjene koje vam ne odgovaraju ali ako zagrebete ispod površine, shvatit ćete kako vam ta osoba želi pomoći. Ubrzo ćete shvatiti svoj pravi poziv.

LAV (22.07. – 22.08.)

Većinu ćete dana biti u centru pozornosti a računajte i na to da će vas okolina stalno pitati za savjete ili pomoć. Bit ćete ona osoba koja može smiriti druge i okupiti ih zbog ostvarenja zajedničkih ciljeva. Budite pametni, ponudite nešto novo i slobodno iznesite sugestije jer ćete upravo tako biti vođa koji zapravo i jeste.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Oni od vas koji rade od kuće danas mogu očekivati vrlo uspješan dan ali bi trebali razmisliti o tome kako bolje odvojiti poslovno od privatnog. Dan je savršen za ljubav, ukoliko ste prošli kroz dosta težak period mogli bi se prilično iznenaditi nakon što stvari spontano sjednu na svoje mjesto. Nemojte se boriti protiv kreativnosti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete pomalo emotivni i skloni previše burno reagirati ali će vam gotovo sve danas ići u prilog. Posvetite se važnijim poslovnim zadacima, sad bi trebali detaljnije razraditi planove o kojima razmišljate dulje vremena ili krenuti u potpuno novom smjeru. Kreativnost će vam sigurno pomoći ali samo ako uz nju slijedite i pravila.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Svoje tajne zadržite za sebe. Stariji će vam pojedinac dati zanimljive savjete koji vam mogu pomoći u formiranju nove poslovne strategije. Nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo niti podcjenjivati sugovornike, možete i hoćete zaraditi novac. Poslijepodnevni su sati idealni za sastavljanje ali i potpisivanje novih ugovora.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Razmišljajte progresivno i slobodno budite malo agresivniji prema okolini. Danas vam ništa neće stati na put pa dan iskoristite za životne prioritete i sve ono u čemu ste se suočavali sa snažnom opozicijom ili nečijim opiranjem. Možete zaraditi novac ali ako pažljivo saslušate ponudu druge strane. Riješite pravne probleme.

JARAC (22.12.-20.01.)

Sve ono što tajite, teže ćete kontrolirati nego što mislite. Danas se neće puno toga odvijati onako kako planirate a ishod će biti bolji ukoliko se uspijete suzdržati od grubih riječi i kritika. Prilikom komunikacije ostanite smireni i pažljivo slušajte što vam drugi gotove. Nemojte dozvoliti da vas ljubav odvede na krivi put.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Ako danas odaberete ono ispravno, mogli bi si uljepšati čitavu godinu. Osoba od koje to najmanje očekujete iznenadit će vas pozitivnom gestom. Možete očekivati darove, dobitak od igara na sreću ili novac na koji ste prestali računati. Ako planirate važan poslovni sastanak ili pregovore, nemojte nastupati previše samouvjereno.

RIBE (20.02.-20.03.)

Što ćete se više truditi, to će situacija biti gora. Malo se povucite i pustite da neke stvari sjednu na svoje mjesto, jedino ćete tako doći u bolju poziciju a stvari će se odvijati spontano uz minimalnu kasniju intervenciju. Očekujte poteškoće u svemu povezanom uz putovanje, pregovore i timski rad. Radite samostalno.

tarot-horoskop.com