Dnevni horoskop: Škorpije očekuje uspjeh, Ribe će biti produktivne

Život se mijenja a svi smo već neko vrijeme na prekretnici koja od nas zahtijeva razne transformacije. Danas nas očekuju novi izazovi a pod utjecajem Sunca u Ovnu i Plutona u Jarcu, oni će se svoditi na vraćanje moći u onim situacijama u kojima smo se ranije osjećali nemoćno. Promjene kreću od nas samih.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Vrijeme je da se primirite, stanete i razmislite o prošlosti. Prisjetite se dešavanja od prethodnih nekoliko mjeseci jer će vam upravo to biti potrebno da riješite bilo kakve zaostatke i da krenete naprijed bez nepotrebne prtljage. Ljubavni će odnosi biti iznimno dobri a dan je idealan za razgovore te razne realizacije.

BIK (20.04. – 20.05.)

Okolina će danas mijenjati svoje mišljenje nekoliko puta pa će tako i razne situacije iz trenutka u trenutak biti drugačije. Umjesto da dozvolite da vas obuzmu uznemirenost, razočaranje ili ljutnja, iskoristite svoje talente i iz svega izvucite ono najbolje. Dan će se svoditi na to kako se ophodite prema drugima ali i prema novcu.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Oni od vas koji se nalaze na vodećoj poslovnoj poziciji, danas moraju pripaziti na svoje ponašanje. U svakom trenutku budite sabrani i nemojte ljudima davati dvosmislene signale jer vas jedino to može dovesti do nesporazuma i problema. U ljubavi možete ostvariti značajan napredak ali jedino kroz iskrenost i dobru volju.

RAK (21.06. – 21.07.)

Uspjeh ćete moći ostvariti samo uz uvjet da čuvate tajnu. Da bi stvari išle onim tijekom kojim vi želite, morat ćete iskoristiti svoju mudrost i navesti druge na to da koriste vaše radne metode. Sve će biti puno jasnije nakon razgovora sa starijom muškom osobom a ako i dalje nećete biti sigurni u svoju odluku, obratite se roditeljima.

LAV (22.07. – 22.08.)

Iako ćete marljivo raditi i biti savjesni, sve će vam djelovati kao zabava i igra. Budite oprezni ako se suočite sa novim izazovom, ako se prilagodite mogli bi u vrlo kratkom roku doći do bolje pozicije. Emocije će izaći na površinu što vam može pomoći da dođete do potrebnih odgovora i da raščistite situaciju, iskoristite trenutak.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ako dođete na ideju da ponudite svoje usluge bez da tražite nešto zauzvrat, prvo stanite i bolje pogledajte na koji način to rade drugi. Pripazite na to da ne iskorištavate druge a nemojte dozvoliti niti da kolege preuzimaju vaše zasluge ili preko vas ostvaruju korist. Dan je jako dobar za sva ona poboljšanja povezana uz životni stil.

VAGA (23.09.-22.10.)

Situacije će se razvijati brže nego prethodnih nekoliko dana i više ne smijete odugovlačiti. Otvorite se po pitanju planova za budućnost jer ćete jedino tako potaknuti interes okoline. Uložite trud u razvoj svoje karijere. U ljubavi možete očekivati preokret situacije, osjećat ćete se stabilnije nakon otvorenog razgovora.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Sve na čemu ste do sada marljivo radili, polako sjeda na svoje mjesto i uspjeh će postati sve očitiji. Ukoliko ste nestrpljivi ili želite biti sigurni u to da ćete dobiti ono što ste zaslužili, porazgovarajte sa onima koji mogu utjecati na vašu budućnost. Dijeljenje informacija pomoći će vam da se bolje snađete po pitanju novih izazova.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete imati dvije glavne opcije koje se tiču svih životnih polja. Radi se o tome da možete stvari preuveličati, nastupati vrlo emotivno i analizirati prošlost ili o tome da ćete energiju usmjeriti prema novim izazovima te u prvi plan staviti proaktivnost. Sve će ovisiti o vama a prije svega trebate razmisliti o ishodima.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ozbiljnije razmislite o investicijama i stavite sve na papir da bi otkrili što u budućnosti možete napraviti a da vam donese veću financijsku sigurnost. Bez obzira na ozbiljnost situacije ili posla koji obavljate, zauzmite kreativan pristup jer ćete jedino tako u budućnosti mudrije birati i bolje se postaviti. U ljubavi se opustite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Koliko god bili opterećeni poslom, trebate se posvetiti onim aktivnostima u kojima ste dobri a koje vam ne predstavljaju izvor zarade. Osim što ćete ovoga puta tako zaraditi novac, udaljit ćete misli od tekućih problema pa ih tako kasnije puno brže riješiti. Pomozite onim osobama koje prolaze kroz teške trenutke.

RIBE (20.02.-20.03.)

Nije vrijeme za dijeljenje emocija niti misli. Držite se svog doma i imajte na umu sve obaveze kako vam nešto ne bi promaknulo i dovelo do poslovnih problema. Pobrinite se za sve ono što nema nikakve veze sa privatnim životom, bit ćete produktivni i vidjet ćete detalje koji prije nisu bili očiti. U ljubavi se klonite optužbi.

tarot-horoskop.com