Dnevni horoskop: Škorpiju očekuju promjene u ljubavi, Ribama potrebno strpljenje

Sunce u Biku će se naći u četverokutnom položaju sa Saturnom u Vodoliji. Razmislite o vrijednostima koje imate i svemu onom za što se zauzimate. Postoje zidovi koje ćete morati srušiti, pokušajte biti otvoreni i spremni dati drugu priliku onima koji je zaslužuju. Novi su temelji mogući samo uz realan stav.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Većina vas je nedavno prošla kroz različite promjene na gotovo svim životnim poljima a danas bi trebali posložiti prioritete i revidirati ciljeve. Sve što danas odlučite može vam pomoći da si osigurate sigurniji i stabilniji život. Prilikom odabira se vodite financijskim interesima. Promjena lokacije sigurno će vam goditi.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nemojte svu energiju uložiti u posao, prihvatite priliku za trenutke i aktivnosti sa osobom koja vam je jako draga jer će vam upravo to pomoći prilikom donošenja bitnih odluka. Dan je povoljan za ona putovanja koja se odnose na rješavanje starih dugovanja ili poslovnih nesporazuma. Na površinu će izaći stare ljubavne dileme.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ako ustrajete u uvođenju promjena koje nitko drugi ne želi, suočit ćete se sa većom opozicijom nego što očekujete. Budite posebno oprezni ako se nalazite na vodećoj poslovnoj poziciji, ako želite da sve uspije onda ćete morati nešto i dati, ne samo uzimati. Ljubavni će se odnosi danas naći na skliskom terenu, ne brzajte.

RAK (21.06. – 21.07.)

Pokrenite ozbiljniji razgovor i dogovorite malo dulji susret sa osobom koju poznajete kroz posao ili obrazovanje jer će vam to pomoći da donesete pravu odluku i osigurate sebi bolju budućnost. Poradite na dobrim odnosima sa kolegama jer ćete tako biti već na pola puta do uspjeha. Sve će ići brže ako pokažete što možete ponuditi.

LAV (22.07. – 22.08.)

Dajte sve od sebe kako bi više komunicirali sa onim osobama koje vam mogu pomoći ostvariti napredak. Dan je vrlo povoljan za sklapanje novih poznanstava, razgovore o ciljevima koje imate i predlaganje nove poslovne strategije. Nemojte niti jedan poslovni zadatak uzimati zdravo za gotovo, danas sve provjerite i ne brzajte.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte očekivati da će stvari ispasti točno onako kako ste isplanirali. Ako ste se dobro pripremili, onda ste vjerojatno predvidjeli poneke prepreke, rješavajte ih u hodu inače bi se mogli zbuniti i krenuti u pogrešnom smjeru. Morat ćete se pozabaviti sa mrzovoljnim osobama koje će se praviti da ne razumiju što točno radite.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte obraćati pažnju samo na detalje, sagledajte malo širu sliku da bi vidjeli nove opcije i napravili ispravne poteze. Bit ćete skloni provoditi vrijeme u kući i neće vas privlačiti druženja ali odvojite dovoljno vremena za neformalnu komunikaciju. Moguće su zanimljive promjene povezane uz osobu koju dugo poznajete.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Vjerojatno ćete automatski pretpostaviti kako možete vjerovati riječima osobe sa kojom dugo surađujete i imate prijateljski odnos ali razmislite još jednom. Vrijeme je da zaštitite sebe i svoje interese ali bez da povrijedite druge svojim potezima ili riječima. U ljubavi nećete biti zadovoljni promjenom ali nemate izbora.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

U ljubavi će se situacija razvijati previše brzo pa će se tako većina vas distancirati i zapravo pobjeći od problema. Vjerojatno ćete se fokusirati na posao, imat ćete dojam da točno znate što želite i što trebate napraviti ali budite oprezni jer će se danas rijetko što odvijati onako kako očekujete, idite na kompromis.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte se previše zabrinjavati onim što vidite i čujete niti sebi stvarati nepotreban stres. Naime, nećete biti svjesni svega što se događa u okolini pa ćete si tako teško moći objasniti nečije poteze i odluke ali ćete biti iznimno agilni i uspješni po pitanju svega što se tiče financija i privatnog života. Ne otkrivajte svoje male tajne.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Razmislite o novim poslovnim mogućnostima i prilikama koje vas mogu dovesti do željenih projekata, novih vještina ili stjecanja iskustva koje će vas u budućnosti lakše dovesti do željene pozicije. Razmislite o obećanjima, ako neko od njih niste ispunili mogli bi se ubrzo naći u problemu. Nemojte postavljati ultimatume.

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte sami sebe dovoditi u nepovoljan položaj. Koliko god ćete danas željeti pokrenuti razne razgovore i raspraviti ono što vas smeta ili muči, to vam neće pomoći da se riješite emotivnih problema koji se nakupljaju već neko vrijeme. Promjene koje mogu iz svega toga proizaći neće biti ono što želite. Strpite se još malo.