Dnevni horskop: Većina horoskopskih znakova će staviti sebe na prvo mjesto

Pred nama je dan u kojem će većina horoskopskih znakova stavljati sebe na prvo mjesto. Kod nekih će to biti više nego potrebna promjena sa kojom već kasne a koja će im poboljšati život dok će drugi to iskoristiti kako bi raščistili odnose koji dulje vremena nisu funkcionalni. Kontrolirajte svoje emocije.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas ne možete pogriješiti pa počnite stvari rješavati. Recite sve ono što smatrate da trebate a onda nastavite dalje. Kada je u pitanju posao, niste u fazi u kojoj bi trebali davati otkaz ili odustati od projekta, odgodite bilo kakve poteze koji vam mogu poljuljati financijsku sigurnost. Ovo je vaš dan, uživajte u trenutku.

BIK (20.04. – 20.05.)

Većina će vas se danas naći u dosta nezgodnom položaju. Dva puta razmislite prije nego što date obećanje koje ćete kasnije vrlo teško ispuniti. Zadnje što želite je razočarati osobu koja o vama ovisi stoga uvijek birajte iskrenost i budite realni. Mogući su problemi sa financijama, umjesto da se ljutite radije se okupirajte poslom.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Rješavajte obaveze onim redom kojim dolaze, održite kontrolu nad situacijom i budite efikasni, tako ćete ostaviti najbolji mogući dojam na one koji mogu odlučiti o vašoj budućnosti. Danas ćete privlačiti pažnju okoline a to se odnosi i na osobe suprotnog spola, ako ste slobodni slobodno se upustite u odvažniji flert.

RAK (21.06. – 21.07.)

Komunicirajte sa drugima, slobodno iskoristite humor i usput se zabavite jer ćete upravo tako pokrenuti seriju zanimljivih dešavanja. Uključite se u one aktivnosti koje vam mogu pomoći da proširite znanja koja imate i da povećate svoj financijski potencijal. Konferencije, sajmove i bilo kakve pregovore danas trebate izbjegavati.

LAV (22.07. – 22.08.)

Posvetite se onim aktivnostima koje uključuju djecu ili mlađe osobe ili se uključite u posao koji je u jednakoj mjeri društven i poslovan. Vrijeme je da se udaljite od svih onih osoba koje vam stvaraju pritisak, ne morate uvijek rješavati tuđe probleme. Nemojte dozvoliti da vas drugi iskorištavaju ili manipuliraju vašim emocijama.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Prije nego nastavite dalje, prvo u miru razmislite o svemu onom što planirate reći ili napraviti. Ovo nije vrijeme za nagle odluke niti za naglo mijenjanje prioriteta. Dovršite sve ono što ste započeli prošli tjedan inače ćete stalno biti pod stresom. Osoba na koju se možete osloniti danas će vam otkriti par bitnih detalja.

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete moći jako dobro pojasniti sve ono što želite ili planirate stoga obavezno dogovorite sastanak sa osobom koja vam može pomoći sve to realizirati. Dan nije povoljan za putovanja ali je za boravak u prirodi. Pokušajte napraviti nešto čime ćete pomoći starijim osobama. U ljubavi se jasnije postavite i dignite kriterije.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Mogući su problemi i trzavice u odnosu sa osobom sa kojom ste bliski ili kojoj morate polagati račune. Fokusirajte se na posao, novac i smjer karijere, svi emotivni problemi mogu pričekati. Izgledno je zavlačenje kada su u pitanju tajni ljubavni odnosi ali odluku ne možete donijeti prije nego što se u neke stvari uvjerite.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas ćete privlačiti pozornost okoline pa ćete tako lako uvjeriti druge u svoje ciljeve i istaknuti sve svoje vrline bez da se posebno trudite. Razmislite o tome kako možete na bolji način iskoristiti resurse koje imate. Nemojte robovati imovini i materijalnom, radije se okrenite emocijama i pobrinite za one koji su vam dragi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas će u vama proraditi jak osjećaj za pravdu i poštenje a kod mnogih će to označavati prekretnicu. Imajte na umu kako se vaše nove odluke možda i neće svidjeti osobi koju ste slušali kroz prošlost, pripremite se na nekoliko burnih rasprava. Uzmite sebi dovoljno vremena za razmišljanje, shvatite koliki potencijal imate.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ukoliko ste računali na to da će neke stvari biti potpuno sigurne i predvidive, danas bi se mogli suočiti sa nejasnoćama i nastupiti vrlo nesigurno. Nemojte forsirati donošenje odluka, radije razmislite o novoj strategiji ili se uskladite sa osobom koja ima veći potencijal ili ugled od vas. Ne morate baš sve raditi samostalno.

RIBE (20.02.-20.03.)

Sve će biti u redu i dan će proći dobro uz uvjet da ne riskirate vlastiti novac ili imovinu. Putovanje vam nije u najboljem interesu stoga ga odgodite. Danas je jedan od onih dana kada trebate birati i pažljivo vagati što vam najbolje odgovara. Zaboravite na druge i nemojte se stalno prilagođavati, stavite sebe na prvo mjesto.

tarot-horoskop.com