Grupa Insane Insan predstavila spot za pjesmu “Virus”

Bosansko-tursko-njemačko-francuska grupa Insane Insan odlučila je da je sada savršen momenat da za pjesmu “Virus”, koju su snimili prije godinu dana, snime i prateći spot, piše Klix.ba. 

Bend čine: Nina Gerin, Tayfun Kesgin, Thomas Crauk, Enes Zlatar Bure, Dušan Vranić Duco, Dragan Rokvić, Mladen Tvrtković i Amar Češljar.

Publici su se predstavili prošle godine u maju, kada su u Sarajevskom ratnom teatru izveli repertoar svog prvjenca “Insanax”.

“Spreman si za nove izazove. Gdje će te put odvesti, kada nemaš cilja? Budi spontan, svakako ništa ne ide po planu. ‘Go with the flow’, nemoj biti dosadan. Okreni se za 180 stepeni, živi slobodno, chillaj i uživaj u svakom danu. Nećeš ništa propustiti, moraš dopustiti da se stvari odvijaju. Sve će biti u redu, samo se opusti”, stihovi su pjesme “Virus” koja je svjetlo dana ugledala u maju prošle godine.

Spot je snimljen u različitim dijelovima svijeta, objašnjavaju članovi benda.

“Nina je u Kelnu, Duco na Ibici, Thomas u Parizu, a ostali u Sarajevu. Pjesma se već prije godinu dana zvala Virus i tekst Nininog repa dobro se uklapa u situaciju u kojoj se svi nalazimo i daju nam iskru nade”, zaključuju.