Pjevačica Pink i njen sin Jameson se oporavili: Bili u potpunoj izloaciji

Sportaš Carey Hart (44) ispričao je za strane medije detalje borbe njegove supruge, pjevačice Pink (40) i sina Jamesona (3) s koronavirusom.

Kaže kako je upravo Jameson dokaz da niko nije imun na pandemiju.

“Bilo je napeto. Oboje su se razboljeli. Moj sin je imao gore simptome, što je pobilo cijelu teoriju da ovo pogađa samo starije ljude. I moja je žena bila prilično loše. Ima astmu. Koronavirus je napao pluća i prsa. Teško je disala”, ispričao je Hart u jednoj radijskoj emisiji.

Pjevačica Pink smatrala se ugroženom zbog toga što ima astmu pa je postala zaista nervozna nakon što je vidjela koliko brzo se širi virus.

“Nismo nigdje izlazili, bili smo u potpunoj izolaciji. Živimo u malom gradu i nismo željeli da se neko slučajno zarazi ovim virusom. Samo smo otišli do liječnika i pedijatra”, opisao je njezin suprug.

Nakon što je doznala da se zarazila, Pink je kritizirala Vladu što testiranja nisu široko dostupna, jer je bolest ozbiljna.

“Ljudi moraju znati da bolest utiče na mlade i stare, zdrave i nezdrave, bogate i siromašne, a testiranje moramo učiniti besplatnim i široko dostupnim kako bismo zaštitili svoju djecu, naše obitelji, prijatelje i naše zajednice”, rekla je, prenosi Oslobođenje.

Pjevačica je donirala novac za Sveučilišnu bolnicu Temple u Filadelfiji, kako bi podržala zdravstvene radnike koji se svakodnevno bore s virusom. Pink se oporavila o koronavirusa, kao i njen sin.