Pogledajte ovu Tik Tok verziju Tiger King trenda male Dolly i Betsy

Još jedan nevjerovatan podsjetnik na šokantnu priču Tiger King serije je i TikTok trend Carole Baskin remiksa “Savage” s dvije sestre koje su apsolutno oduševile svijet.

Original, koji je 4. marta kreirao korisnik TikTok-a @calebjaxin, prikazuje njega, obučenog kao “kralj tigrova” Joe Exotic, kako pleše uz pjesmu koju je sam osmislio.

Melodija, koja je remake pjesme Savage, autorice Meg Thee Stallion, odlično se uklopila uz novi tekst i imitaciju Joea Exotica.

Nova verzija se vrti oko teorije da je Carole Baskin, lučki neprijatelj Joe Exotic-a, ubila supruga.

Čini se da su stihovi u skladu s navedenom teorijom – pjesma kaže: “Carole Baskin. Ubila je supruga, udarila ga. Ne mogu me uvjeriti da se to nije dogodilo. Nahranili su ga tigrovima, oni su prezalogajili. Šta se dešava – Carole Baskin.”

Kao i mnoge poznate ličnosti, i sestre su uz novi nivo dosade radile na svojoj kreativnoj, perfektnoj verziji video trenda TikTok-a.

Dolly Austin, šest godina, i njena sestra Betsy Austin, osam godina, snimile su svoju verziju pjesme u vrtu iza kuće, zajedno s psom Daphne.

Njihova mama Leah (41) rekla je da su odlično iskoristili zajedničko vrijeme u izolaciji.

Kako kaže vrijeme im je pomoglo, a djeca su se zabavljala u vrtu pošto trenutno nemaju gdje drugo. Iako su djeca pratila Tiger King seriju, nisu najsigurniji o čemu se tu tačno radi, s čim se možemo povezati i svi mi koji smo gledali.

Dolly najviše voli Joea Exotixa, i naravno, bebe tigrove, ali ona misli da je to dokumentarni film o divljini.

Betsy, koja želi biti učiteljica kada poraste, bila je mozak operacije i uspjela je koreografirati cijelu stvar, kao i šefica kostimografije.

Iako nije najveći obožavatelj Tiger Kinga, primjetila je da je to čovjek iz svih TikTok plesova koje je vidjela, i htjela da osmisle svoju verziju.

Ako možemo reći nešto o globalnoj vanrednoj situaciji onda je to da nam je sadržaj na društvenim mrežama dostigao novi nivo.