Pojavila se Milka verzija “Nutelle” i jedva čekamo da probamo

Milka Hasselnusscreme krema je od lješnjaka sigurno postaje dostojna konkurencija Nutelli.Ova slastica pojavila se na njemačkom tržištu,a mnogi su uvjereni kako bi sasvim mogla preuzeti dominaciju nad Ferrerovim namazom od lješnjaka.

Ovaj mnogima omiljeni namaz, Nutella, dobio je svoju konkurenciju i to jednog od najpopularnijih čokoladnih brendova – Milke. Ne treba govoriti da svi volimo sve što izađe iz ove tvornice slatkiša, stoga je sigurno kako će i krema od lješnjaka Milka Hasselnusscreme pronaći mjesto na našim policama.

 

 

View this post on Instagram

 

Welches Team bist du: Kornspitz, Toast oder doch die klassische Scheibe Brot? 😉 #milka #frühstück #desghörtzsamm

A post shared by Milka Österreich (@milka_austria) on

Nažalost, još nije vrijeme da krenemo u red ispred marketa kako bi se domogli svog pakiranja. Milkina krema od lješnjaka za sada se pojavila na njemačkom tržištu te je najavljena za austrijsko, a na policama supermarketa zaživjet će u pakiranjima od 350 grama i 600 grama.

U prodaji se može i pronaći na nekim njemačkim web shopovima poput WorldOfSweets.de po cijeni (350 grama) od 2.99 eura (oko 6km).

Usporedba s Ferrerovim namazom od lješnjaka je neizbježna, ali Milkin proizvod pored okusa i slične cijene, ipak se razlikuje po jednoj važnoj stvari. Naime umjesto palminog ulja koji se nalazi u Nutelli, Milka uz lješnike koristi suncokretovo ulje što joj, prema pisanju stranih medija, daje prednost u upotrebi pa čak i šansu da slavnu Nutellu skine s trona.

Svoje prve primjerke s nestrpljenjem su nabavili već njemački food blogeri specijalizirani za slatkiše i slastice iz marketa, a na svojim Instagram profilima rado su podijelili iskustva s ovim novitetom na čiji spomen već rastu zazubice.

Ipak, okus Milka Hasselnusscreme možda će najbolje prepoznati Austrijanci, Francuzi ili Britanci koji su do sada imali priliku jesti Patamilku, također kremu od lješnjaka koju je Milka namijenila njihovom tržištu.

Iako Milka Hasselnusscreme, ispostavlja se, nije revolucionarni skok, sigurno je novitet koji će nam priuštiti pravi slatki VIP tretman. Zato jedva čekamo kada će stići i na police naših marketa.