Popularni ”Louis Vuitton” lansira nove slušalice

Popularni ”Louis Vuitton” u suradnji sa ”Master & Dynamic” tačno godinu dana nakon zajednočkog projekta, u javnost lansiraju novu generaciju slušalica Horizon.

Slušalice će biti dostupne u pet boja: pink, neonžuta, jarkocrvena, bijela i crna. Školjke ovih slušalica sačinjava obloženi nehrđajući čelik, koje u sebi kriju moćne berilijske drajvere od 10 milimetara, koji proizvode topap i bogat zvuk.

Pored toga, modeli su dobili nekoliko tehničkih unapređenja, poput bežičnog indukcionog punjenja, sistema za potiskivanje buke i Ambient Listening Modea, koji će vam koristiti ukoliko želite da budete svjesni svog okruženja dok istovremeno slušate svoje omiljene pjesme.
Nova generacija slušalica Horizon bit će smještena u kućište od nehrđajućeg čelika, koje je podjednako privlačno, a koje posjeduje dizajn inspiriran oblikom sata Louis Vuitton Tambour Horizon Connected.

Pink i bijele slušalice dolaze sa srebreno obojenim kućištem, dok neonžute i crvene slušalice dobivaju crno kućište.

Crni model doći će u kućištu od poliranog metala. Svaki model slušalica dobio je čuvene “Louis Vuitton” detalje kao svoj glavni dekor, poput ikoničnog cvjetnog monograma i LV inicijala, dok kućišta dolaze s bazom koja je kreirana od keramike i stakla.

Ove slušalice nude vam čak 10 sati slušanja, uz dva dodatna punjenja s kućištem.

Podržavaju Bluetooth 5.0, s rasponom konekcije od 30 metara, a kompatibilne su sa svim Bluetooth uređajima, uključujući i pametni sat Tambour Horizon.