Savršen partner postoji: Otkrijte koji vam horoskopski znak najviše odgovara

Da biste pronašli savršenog emotivnog partnera, astrologiju možete upotrijebiti kao vodič jer ona igra veliku ulogu u oblikovanju glavnih osobina svih horoskopskih znakova.

Prema vašem horoskopskom znaku, koju je osobinu apsolutno nužno da ima vaš emotivni partner?

Ovan: Tragač za uzbuđenjem

Ne pokušavajte vezu s Ovnom, osim ako niste spremni za romansu punu zabave i avanture. Ovan će vas voditi na muzičke festivale, u tematske parkove i na mnoge druge događaje. S Ovnom vam nikada neće biti dosadno. Zato provjerite prvo sa sobom jeste li spremni na takvu vezu.

Bik: Samostalnost

Bik je jako izbirljiv kada je riječ o emotivnom partneru te ako ste izabrali Bika, nemojte ga shvaćate olako. Oni su jako selektivni jer im treba neko ko ima svoj život.

Bikovi vole svoju individualnost, način rada ili kako su radili nešto u prošlosti i ne vole da im se neko puno u to miješa, navodi Your Tango.

Umjesto toga, potrudite se imati svoj život i svoj hobi. Bik neće biti vaša druga polovica, ali umjesto toga bit će jedna cjelina koju će željeti podijeliti s vama.

Blizanci: Jedinstvenost

Blizanci vole flertovati i njih svi vole. Ako ih želite privući, morate imati nešto s čime se ističete.

Blizanci se teško odlučuju za nekoga ko ima drugačija zanimanja od njih. Blizanci žele biti s nekim koga vide kao nagradu, ali ne materijalnu. Žele dragulj koji mogu hvaliti.

Rak: Smisao za humor

Rak je jako duhovit, ali će vam biti smiješan samo ako razumijete njegove šale.

Katkad mogu djelovati nezrelo zbog pomalo djetinjastog humora. Ne pokušavajte se viđati sa šaljivim Rakom, osim ako niste spremni smijati se s njim. Također, budite iskreni prema sebi i zapitajte se možete li prihvatiti šalu na svoj račun.

Lav: Ambicija

Nikada nećete dostići ciljeve koje je Lav postavio, bez obzira koliko ste dobar partner. Zato je bolje imati svoje vlastite ciljeve. Ovo će ih privući prema vama kao magnet. Zajedno možete zauzeti cijeli svijet i sve između toga. Samo pazite da imate ambicije koje se poklapaju s njegovim ambicijama ili mogu im parirati.

Djevica: Intelektualni interesi

Najhladnija je stvar kod Djevice njihov intelekt, a to je dio njihove introvertne strane.

Djevice vole razgovarati, međutim ti razgovori obično postaju naporni za one koji nisu informirani o svijetu i njegovim mnogobrojnim misterijama. Ako tražite duboke rasprave i duge razgovore koji su mnogo više od tračeva, spremni ste biti partner Djevici.

Vaga: Komunikativna finoća

Vage prirodno vole ravnotežu. Njima je potreban emotivni partner koji zna kada im treba pokazati ljubav i čvrsto ih zagrliti.

Međutim, Vage je nekada potrebno i staviti na svoje mjesto. Potreban im je partner koji, ne samo da je spreman na to, već i koji zna to napraviti na nježan način, tako da mu Vaga kasnije ne zamjeri. Zauzvrat, Vaga će pružiti istu razinu komunikacije, kao i savršene savjete.

Škorpion: Avanturistički duh

Škorpioni žive život “punim plućima”. Vole ekstravagantne večere i izlaske u najljepše dijelove prirode. Nije nužno imati leteći tepih, ali definitivno budite spremni za izlaske na večere, a prije nego što vam Škorpion pokaže da želi biti s vama.

Strijelac: Zajedničko tlo

Strijelac ne traži da se s njim slažete u svemu, ali svakako s njim morate imati nešto zajedničko, o čemu je vrijedno razgovarati. Morate imati slična zanimanja, ali nemojte im reći sve što žele čuti. Jednostavno, nešto treba ostaviti i za kasnije. Pripremite se za ugodne izazove kada je Strijelac u pitanju.

Jarac: Intuicija

Jarčevi će se brinuti o svom partneru jako iskreno, ali možda neće uvijek naći načina to izraziti kako treba. Njihov partner mora biti neko ko je intuitivan da bi mogao naslutiti sve one stvari koje oni ipak ne izgovore.

Vodolija: Nepokolebljivo samopouzdanje

Ko ne voli Vodolije? Oni su prekrasni, samouvjereni, pametni, pouzdani i sve što biste mogli poželjeti od partnera.

Vodolijama je potreban partner koji neće biti ljubomoran svaki put kada neko pokaže divljenje prema njima. Vodolija dobro zna da je prekrasan, ali je vas izabrao za partnera. Potreban im je neko ko je jednako siguran u svoj izbor.

Ribe: Tragači za novinama

Jedna od najboljih stvari, kada se družite s Ribama, jest njihova sposobnost preokretanja stvar. Njima je zato potreban partner koji se može izboriti s tim i koji čak zna i sam predložiti nešto novo i uzbudljivo.

Ribe jednostavno ne vole rutinu, a potreban im je partner koji može živjeti s tim.

Izvor: Index