Vagama je danas osmijeh odgovor na sve, novi uzlet u ljubavnom životu strijelaca

OVAN

Radost zbog sklada i sreće koji vladaju u vašem privatnom životu bit će zarazna. Zanemarite male brige. Još malo i iza vas je dobro odrađen veliki posao, a to je pravi razlog za zadovoljstvo. Odradite još neke detalje. Budite svoji.

BIK

Pred vama je dan u kom ćete znati odlično povezati svoje unutrašnje potrebe s ljudima oko sebe. Danas bi mogli dobro raditi umjetnici među vama. Ostali će imati prepreke, ne u idejama, nego u realizacijama. Koristite argumente.

BLIZANCI

Mnogi će se zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek poslije shvatiti da tu ima i nešto više. Ne radite inventuru i ne zbrajajte rezultate prethodnog perioda jer nećete imati realnu procjenu. Samo radite dalje. Ne rasipajte svoje snage.

RAK

Ako izađete van, dobar provod je zajamčen. Ipak, nedostajat će vam snage da izdržite do jutra. Čuvajte ono što znate i ne otkrivajte dragocjene informacije dok situacija još nije zrela za to. Odspavajte popodne.

LAV

Vaše samopouzdanje bit će na kratkotrajnoj kušnji, ali ljubavlju i vjerom u partnera sve ćete brzo prevladati. Odlično ćete manevrirati u svakoj vrsti poslovne korespondencije. Na suptilan način postići ćete svoj cilj. Spustite se na zemlju.

DJEVICA

Voljena osoba zauzet će prijateljski stav i utješiti vas zbog stresova koje trpite iz drugih područja života. Uz pomoć svojih ideja i širih pogleda uspjet ćete nadvladati razlike u mišljenjima sa šefovima. Oslobodite se potrebe za dominacijom.

VAGA

Što god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor dijeliti osmijeh. Sve će doći na svoje mjesto. Danas ćete dobiti odgovore na neka pitanja, a poslovna korespondencija će se intenzivirati. Nađite mir kroz meditaciju.

ŠKORPION

Kako god da okrenete, danas ne očekujte neko emotivno zadovoljstvo. Ali i ovaj dan će proći dobro uz takt i strpljenje. Povremeno ćete se sjetiti novih planova i svega onoga što vas čeka. Ipak, to neće biti teret, nego samo zanimljivo kombiniranje. Pogledajte dobar film.

STRIJELAC

Vaš ljubavni život danas će imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Moguć je financijski izdatak za koji ćete misliti da se mogao izbjeći, odnosno da nije potreban. Osjetljivost živaca.

JARAC

Bit ćete iznimno maštoviti u ljubavnom životu. Upsjet ćete oplemeniti svoj odnos s voljenom osobom na najbolji mogući način. Napetosti na poslu rezultat su novih ambicija vaših šefova. Na vama je da se prilagođavate. Provjeravajte rok namirnica.

VODOLIJA

Napokon ćete naći prave riječi kojim ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci uspješno udvaraju. Moguće su male peripetije sa šefovima. Njihove ideje pomalo su ekscentrične, a vi ste preozbiljni. Mogući su zastoji u prometu.

RIBE

Uspjet ćete se opustiti od malih ljubavnih briga. Današnnji dan vratit će vedrinu u vaše osobne odnose. Dok danas budete radili, u jednom trenutku bit će vam potpuno jasno gdje ste, kako stojite i kamo stremite. Napunite baterije laganom gimnastikom.