Dnevni horoskop: Danas će apsolutno sve moći biti predmet pregovora

Merkur će se kroz jutro susresti sa Venerom i Suncem te naći u trigonu sa Saturnom. Razgovori će biti usmjereni temama povezanim uz novac, životne vrijednosti i međuljudske odnose. Vrijeme je da ponovno revaluirate bitne odluke i potencijalne mogućnosti. Danas će apsolutno sve moći biti predmet pregovora.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas će se sve svoditi na vašu jedinstvenost a ako odlučite slijediti vlastiti put, sigurno ćete otkriti nove simpatizere i ojačati pojedine odnose. Nemojte dozvoliti da vas sitnice zbune ili zaustave od nečega što smatrate ispravnim i potrebnim, slušajte svoje srce. Isplatit će vam se putovanje ali i bilo kakvi sastanci.

BIK (20.04. – 20.05.)

Neće svi biti prema vama iskreni. Nemojte se previše otvarati niti upuštati u razgovore sa osobama koje su slatkorječive ili vam jednostavno djeluju sumnjivo. Dio vas će se osjećati krivima zbog poteza starije osobe iz obitelji ali da bi izbjegli ozbiljnije probleme, najbolje se koncentrirati na posao i pustiti da se sve slegne.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Bit ćete iznimno uspješni po pitanju multitaskinga stoga je najbitnije da se dobro organizirate jer jedino tako nećete morati odbiti pojedine prilike. Iako ćete imati dojam da svi od vas traže nešto drugačije, zapravo će sve biti vrlo slično. Iskoristite svoj šarm jer ćete uz pomoć njega popraviti neke stvari ali i dobiti razne usluge.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ulazite u nešto povoljniju životnu fazu pa će tako mnogi od vas već danas primjetiti nove prilike i osjećati se optimistično. Slobodno preuzmite poneki rizik jer ćete tako privući pozornost zanimljivih i kvalitetnih osoba. Dan je povoljan za aktivnosti sa djecom i mlađim osobama. Isprobajte nešto drugačije i iznenadit ćete se.

LAV (22.07. – 22.08.)

Morat ćete neke stvari odlučiti samostalno i danas se osloniti isključivo na sebe. Osoba na koju ste mislili da možete računati vjerojatno će vas iznevjeriti ili neće stati iza odluke koju planirate donijeti. Nemojte se nervirati zbog sitnica, radije poslijepodne iskoristite za ugodne razgovore sa prijateljima, odmor i zabavu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Vrijeme je da poradite na međuljudskim odnosima jer ćete jedino tako u datom trenutku dobiti potporu koja će vam biti potrebna. Oni od vas koji se nalaze u izvanbračnoj zajednici ili u vezi u kojoj žive sa partnerom, danas će shvatiti kako ne znaju čitavu istinu. Istražite neke stvari samostalno ili ćete donijeti krivu odluku.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ukoliko je to moguće, obavite posao od kuće. Bit ćete skloni nezgodama i dosta ćete se teško koncentrirati, posebno ako radite u uredu sa više kolega. Možete ostvariti dobar dio ciljeva i obaviti veliki posao ali samo ako se riješite distrakcija. Ukoliko se sjetite osobe iz prošlosti, prije svega razmislite o svemu što ste skupa prošli.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Moći ćete uspješno implementirati ideje, pokrenuti nove projekte i uvesti promjene ali isto tako možete dan iskoristiti za odmor. Odluku donesite samostalno, prilike neće nestati. U privatnom se životu morate izboriti za svoje stavove, naglasite prava koja imate ali isto tako budite spremni okrenuti leđa. Ne naglašavajte emocije.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kada su u pitanju ljubav i emocije, danas će se otkriti poneke tajne dok će drugi biti emotivno zbunjeni ali bez nekog očitog razloga. Bez obzira na situaciju u kojoj se nađete, nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo niti donositi brze odluke. Ukoliko za vikend planirate poslovno putovanje, pokušajte spojiti ugodno sa korisnim.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas će vam pomoći osoba koja se nalazi na visokom položaju. Vidjet ćete stvari na jedinstven način ali ih neće moći prezentirati kako treba stoga se strpite dok niste u potpunosti sigurni u ono što planirate. Slobodno u ljubavi odaberite ono što vas najviše vuče, ubrzo ćete shvatiti kako je to ispravno. Budite malo tajanstveni.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Oni od vas koji nisu sigurni u svoje buduće odabire povezane uz posao, danas bi trebali potražiti jasan znak. Dogodit će se nekoliko stvari u kojima ćete imati priliku pronaći odgovore na pitanja koja vas muče, komunicirajte sa kolegama. U ljubavi ostavite prošlost iza sebe ili će doći dan kada nećete moći ići naprijed.

RIBE (20.02.-20.03.)

Iako ćete smatrati kako sve imate pod kontrolom, jedna će osoba napraviti nešto potpuno neočekivano. Budite spremni na nepredviđene i krizne situacije jer ćete jedino tako moći ispravno reagirati. Nemojte brzati niti se prepustiti sanjarenju jer bi mogli izgubiti nešto bitno. U ljubavi budite smireni i pričekajte pravi trenutak.

tarot-horoskop.com