Dnevni horoskop: Lav dinamičan, Škorpija fokusirana na posao, Strijelac maštovit

Dan će obilježiti profinjenost prilikom komunikacije i ugodni međuljudski odnosi. Mnogi će tako vratiti nečije povjerenje dok će drugi popraviti narušene odnose koji ih muče dulje vremena. Koliko god bili željni novih izazova, pokušajte polako uvoditi i prihvaćati promjene jer ćete jedino tako imati kontrolu.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Dan je povoljan za putovanja koja su povezana uz posao ili rješavanje starih dugovanja. Dobro ćete se slagati sa okolinom i teško da će se itko suprotstavljati vašem načinu razmišljanja ili novim idejama, iskoristite to kako bi u prvi plan stavili sve ono što vam se činilo upitnim za realizaciju. U privatnom životu ne budite tvrdoglavi.

BIK (20.04. – 20.05.)

Svi će biti zainteresirani za ono što radite i govorite, bit ćete iznimno uspješni prilikom sastanaka i javnih nastupa a mnogi će danas upravo kroz svoje riječi doći do zanimljive prilike. Nećete privlačiti pažnju samo u poslovnom smislu, dio će vas izazvati simpatije kod osobe iz kruga poznanika. Pomozite zbunjenim kolegama.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Pokušajte se fokusirati na bilo kakve privatne probleme jer ćete danas biti osobito uspješni u rješavanju pitanja iz prošlosti i popravljanju ozbiljnije narušenih odnosa. Razgovor vam je u najboljem interesu, nemojte bježati od osoba koje vas kritiziraju ili pozivaju na red. Najbolje će vam savjete dati član obitelji ili prijatelj.

RAK (21.06. – 21.07.)

Slobodno se opustite i budite spontani jer ćete jedino tako otvoreno reći što mislite i time izbjeći probleme sa osobom koja vas je podcijenila. Dan je idealan za pokazati drugoj strani emocije ali i općenito za istaknuti svoje vrline. Možete riješiti puno toga u privatom životu ako otvoreno kažete drugima što od njih očekujete.

LAV (22.07. – 22.08.)

Koji god posao radili, slobodno potražite izazov i uhvatite se najtežih zadataka jer ćete jedino tako dokazati drugima tko ste i doći do puno bolje pozicije. Bit ćete vrlo dinamični ali istovremeno teško drugima prenositi svoje misli i ideje, budite oprezni i smireni kako prilikom komunikacije ne bi previše skakali sa teme na temu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas bi se također trebali udaljiti od obitelji jer su izgledni teški trenuci i ozbiljniji sukobi sa ostalim članovima. Držite se prijatelja i kolega koji su pozitivni i razmišljaju slično kao vi. Oni od vas koji nisu zadovoljni vezom ili tajnim ljubavnim odnosom, trebali bi staviti karte na stol i tražiti isto to od druge strane.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte popuštati pred osobama koje pokušavaju dominirati nad vama ili vam uporno kroje budućnost. Stanite i razmislite koliko vrijedite, okružite se ljudima koji vas prihvaćaju i podržavaju u onom što radite jer ćete jedino tako biti sretni ali i moći ispuniti svoj potencijal. Dan je idealan za stjecanje novih znanja kroz iskustva.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Većinu ćete dana biti fokusirani na posao a ako uspijete odvojiti vremena za užitak, proći ćete još bolje. Dan će biti prepun različitih dešavanja a ako se dogodi krizna situacija, budite sigurni u sebe i riješite je u hodu. Nemojte previše pitati druge za njihovo mišljenje ili želje, umjesto toga recite vi svoje i dajte ponudu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako vam nedostaje entuzijazma ili motivacije, danas promijenite okolinu ili nešto u svojoj rutini, pokušajte saznati nove stvari ili istražite osobu odnosno nešto što vas intrigira dulje vremena. Imat ćete dosta velike ideje ali nećete biti realni, nemojte se prepuštati maštanju jer bi nekoga mogli dovesti do pogrešne odluke.

JARAC (22.12.-20.01.)

Kada je u pitanju karijera, polako dolazite na svoje tako da ćete već danas dobiti željene pohvale i biti zadovoljniji. Nemojte se ulijeniti po pitanju posla, nastavite istim tempom i okrenite se novim obavezama. Dan je idealan za posložiti misli i organizirati se, ovoga puta čak i ne trebate uračunati mogućnost neuspjeha.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Pokušajte u sve današnje aktivnosti uključiti osobe koje volite, posebno ako osjetite da vam nedostaje morala ili motivacije za dalje. Moći ćete imati stvari pod kontrolom samo ako se uspijete istovremeno baviti sa više različitih stvari. Nemojte nikako dozvoliti da vas praktički nepoznata osoba usporava svojim komentarima.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ukoliko ste za danas planirali putovanje, bolje ga je odgoditi jer bi moglo voditi neobičnim problemima koje ćete kasnije teško riješiti. Okružite se sa poznatim osobama jer ćete jedino tako ostati sigurni u sebe i ono što radite. Ako imate sastanak sa osobom koja odlučuje o vašoj budućnosti, nemojte se bojati, budite svoji.

tarot-horoskop.com